Antena Căutare

Finala America Express 2023. Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta. Ce a dezvăluit

În finala emisiunii America Express 2023, Nelu Cortea a trecut prin momene de panică, chiar în timpul unei misiuni. Zborul cu parapanta i-a dat multe emoții concurentului.

Colaj cu Nelu Cortea în timp ce se dădea cu parapanta la America Express Galerie
În finala emisiunii America Express 2023, Nelu Cortea a trecut prin momene de panică, chiar în timpul unei misiuni | Antena 1

Irina Fodor a pregătit pentru concurenți misiuni surprinzătoare în finala emisiunii America Express. Emoțiile însă s-au combinat și cu momente de panică pentru Nelu Cortea, care s-a oferit să zboare cu parapanta pentru a-l lăsa pe colegul său să rezolve ecuația unei misiuni.

Nelu Cortea a trecut prin momente de panică în finala emisiunii America Express 2023. Ce a pățit concurentul

În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul. Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație. Apoi, cursa din marea finală America Express a continuat cu un autostop către următoarea locație.

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe

„Pentru prima parte a hărții mergeți la Nativo Kite, pe Plaja La Boquilla, și căutați steagul America Express. Pe drum gândiți-vă care dintre voi este cel mai curajos și care este cel mai isteț. Vă pup, Țuca”, a fost mesajul găsit de concurenți.

Când au ajuns aici, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții.

„Dragilor, scopul vostru aici este să rezolvați o altfel de ecuație. Inteligentul trebuie să stea pe plajă pentru a rezolva ecuația din care lipsesc, însă, numere. Curajosul va zbura cu parapanta și va vedea din aer cele patru numere care lipsesc și le va comunica partenerului de pe plajă folosind un walkie-talkie. Dacă răspunsul este corect, atunci veți primi prima parte a hărții. Vă pup, Țuca!”, a fost mesajul scris pe mission board.

Citește și: Finala America Express 2023. Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille

Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au sfătuit și au încercat să se decidă. În timp ce se echipa corespunzător, Nelu încerca să îi explice colegului său de echipă ce reguli se aplică la ordinea efectuării operațiilor.

„Să-i spui lui nevastă-mea că e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată!”, a zis el, când a pornit parapanta.

„Ce se întâmplă, mă?! Dacă ăsta se oprește în aer, noi murim!”, a mai completat el, cuprins de panică.

„Cortea, te iubesc!”, i-a strigat Bordea, care s-a simțit „ca un îndrăgostit” rămas pe plajă.

În timp ce colegul său se afla la înălțime și încerca să repereze numerele lipsă, Cătălin a încercat să înțeleagă ecuația. La un moment dat, Nelu a găsit numerele scrise în Braille pe plajă, i le-a dictat colegului său și apoi a fost mai mult decât încântat și eliberat când a coborat cu picioarele pe pământ.

Urmărește clipul video de mai sus din finala America Express 2023 ca să savurezi tot momentul din edițai 41 a emisiunii. Reality show-ul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România. După peripețiile din Guatemala, Columbia a adus și ea numeroase misiuni inedite, cu o miză uriașă: marea finală.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și au arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor i-a însoțit pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY.

Finala America Express 2023. Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille... Finala America Express 2023. Andreea Bălan a suferit o accidentare. Cortea și Bordea au pierdut controlul unei canoe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x