Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „agățate” de un șofer la autostop. Cum au reacționat

În ediția 39, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de peripeții în mașina unui columbian. Cele două au realizat la scurt timp după ce s-au urcat în mașină care era adevărata intenție a celui care le-a luat la autostop.

colaj foto andreea balan si andreea antonescu Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de peripeții în mașina unui columbian în drum spre Irina Fodor, în ediția 39 | Antena 1

În drum spre destinația următoare, unde îi aștepta Irina Fodor, fetele de la Andre au avut parte de un drum inedit. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost „agățate” de soferul mașinii care le-a luat a autostop și mai mult, acesta nu părea să înțeleagă cât de mult se grăbesc cele două. Schimbul de replici dintre ei a fost savuros, mai ales atunci când cele două au observat cu ce vitează mergeau.

Hai să vezi episodul intregral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea

Cum au reacționat fetele de la Andrea când și-au dat seama cu ce viteză mergea șoferul la America Expres, ediția 39 din 21 martie 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost fericite când au văzut ce mașină puternică au găsit atunci când au făcut autostopul. Cu toate acestea, celor două le-a pierit foarte repede zâmbetul când au văzut că șoferul mergea cu 10 km/h.

„El a părut foarte amabil și simpatic la început. I-am explicat că suntem într-o competiție și l-am întrebat dacă s-ar putea să ne ducă puțin mai repede, moment în care el s-a transfigurat și a zis: Nu!”, a povestit jumătatea brunetă a trupei Andre.

La scurt timp, fetele și-au dat seama că, de fapt, șoferul lor nu mergea atât de încet din cauza măsurilor de siguranță, ci pentru a sta mai mult de vorbă cu ele.

„M-am prins din start că omul vrea să ne plimbe și voia să stea la povești. La agățat, cum s-ar zice”, a mai explicat Andreea Antonescu.

„Ne-a văzut două fete, a zis care pică. Ne-a luat și tare”, a completat și Andreea Antonescu.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „speriate” de povestea noului coechipier. Ce le-a spus

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în competiție. Cu ce l-a supărat Doi... Finala America Express, 21 martie 2023. Concurenții au dansat alături de columbieni. Ce echipă a obținut cel mai mare pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x