Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. Irina Fodor, anunț important despre echipele finaliste: „Acea pereche va fi eliminată”

În ediția 39, Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată concurenților. Prezentatoarea le-a dezvăluit cum se va desfășura următoarea cursă în urma căreia o echipă pleacă acasă și alte două se vor lupta pentru marele premiu, în finală.

colaj foto irina fodor si concurentii america express Galerie
Irina Fodor le-a explicat echipelor finaliste cum se va desfășura următoarea cursă în urma căreia va avea loc o eliminare | Antena 1

Din 9 echipe care au pornit în aventura America Express au mai rămas doar trei care luptă acum pentru un loc în Marea Finală. Concurenții se află pe ultima sută de metri și probele de pe Drumul Aurului la care au fost supuși până acum sunt pe măsura mizei. Înainte de ultima etapă din săptămâna mega-finalei, Irina Fodor i-a strâns pe aceștia la careu pentru a le explica modul în care se vor desfășura lucrurile în continuare, în cursă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

Ce a spus Irina Fodor despre ultima cursă eliminatorie de la America Express, în ediția 39, difuzată pe 21 martie 2023

Târziu în noapte, cele trei echipe au ascultat cu atenție anunțul Irinei Fodor despre ultima cursă eliminatorie. Prezentatoarea le-a dezvăluit că urmează o cursă de foc și a anunțat că introduce cele trei cufere, cu un rol extrem de important pentru echipa care ajunge pe ultimul loc.

„Pentru a pune o stea pe Drumul Aurului, aveți de trecut o ultimă încercare. Ultima cursă eliminatorie din acest sezon. Nu este pentru ultima șansă, ci pentru locurile din finală, adică două”, a anunțat Irina Fodor.

„Va fi o cursă aparte. Împărțită în trei curse mai mici. La sfârșitul fiecărei curse, când ne vom reîntâlni, în fața mea vor fi trei cufere. Ultima echipă care ajunge la mine, va lua un cufăr. Fiecare cufăr ascunde o figurină din marea comoară pe care o căutați - o figurină din Dorado. Este vorba de Regele Kipchak. Două cufere vor ascunde figurina de aur, iar unul va fi roșu. La sfârșitul celor trei curse, vom deschide cuferele și vom vedea cine îl are pe cel roșu. Acea pereche va fi eliminată”, a explicat gazda show-ului America Express.

„Dacă nu punem mâna pe niciun cufăr, înseamnă că intră în finală. Și nu am ajuns până aici să nu intrăm în finală”, au declarat Scărlătescu și Doina, după ce au aflat regulile.

„Practic, ține și nu ține de noroc. Important e ca noi două să nu ajungem ultia echipă. Vom face tot posibilul”, a spus și Andreea Antonescu.

Citește și: Când are loc Finala America Express 2023. Data la care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii

Răsturnare de situație la proba care a desemnat ordinea plecării în cursă. Cine a obținut cel mai mare punctaj

Pentru a determina ordinea în care urmau să plece în cursă cele trei echipe ajunse în ultima etapă, Irina Fodor le-a dat o nouă provocare. Concurenții au primit câte o mapă cu mai multe imagini de pe Drumul Aurului pe care au fost nevoți să le pună în ordine cronologică, alături de locațiile corespunzătoare, prin care au trecut.

Primii „verificați” au fost Bordea și Cortea, însă nu au putut primi niciun punct pentru că nu au înțeles că imaginile și locațiile trebuiau puse în ordine. „Nu, nu îmi spuneați asta acum”, a fost reacția prezentatoarei când a aflat.

De asemenea, și Scărlătescu și Doina au omis acest detaliu important. Astfel, cel mai mare punctaj și Scărlătescu și Doina, urmată de Bordea și Cortea, iar fetele de la Andre au plecat pe ultimul loc. Cu toate acestea, datorită avantajului anterior obținut de Bordea și Cortea, ei vor pleca primi în cursă, cu 20 de minute înaintea adversarilor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. Concurenții au dansat alături de columbieni. Ce echipă a obținut cel mai mare pu... Finala America Express, 21 martie 2023. La ce strategii au apelat echipa Andre și Doina Teodoru la proba de adunat nămol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x