Antena Căutare

Imagini cu echipele de la America Express, la plecarea în competiție. Ce au mărturisit în aeroport

Nouă cupluri de vedete au plecat în aventura vieții lor: America Express- Drumul Aurului. În aeroport, cei 18 concurenți au mărturisit ce așteptări și emoții au.

Colaj cu vedetele în aeroport Galerie
Vedetele au plecat în America Express | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela au fost surprinse în aeroport, la plecare în competiție.

Cu ce gânduri au plecat vedetele în America Express. Ce au mărturisit la aeroport

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus pentru Observator că își doresc să nu plouă mult în America Express și să nu fie frig și că sunt pregătite să acționeze din instinct la oboseală.

Înainte de plecare, Andreea Bălan a făcut mai multe filmulețe pe care le-a publicat pe Instagram.

„Plec în lumea mare. Sunt cu anxietatea atât”, a mai spus Andreea Bălan, pe Instastory.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan

Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla au spus că sunt pregătiți să plângă pe la uși și să ceară mâncare și cazare în America Express.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este foarte emoționat de plecarea lui în America Express, alături de Doina Teodoru: „Este al patrulea meu nume. Cătălin Ion Emoție Scărlătescu”.

Jean Gavril a plecat în America Express - Drumul Aurului alături de fratele lui, cu gândul de a rămâne până la finalul competiției și de a se bucura de locurile pe care le vor vedea.

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte de plecarea la America Express. Ce i-a transmis acesta

Puya se gândește că soția lui îl va pune să-i care rucsacul, dar Melinda l-a contrazis. Cei doi au spus că sunt mai mult decât o echipă, sunt căsătoriți.

Bruja a mărturisit că are toate așteptările și în același timp niciuna, pentru că știe că se poate întâmpla orice în America Express - Drumul Aurului , iar Pufeh a mărturisit că și-a terminat bagajul cu doar 20 de minute înainte de plecare.

Bie Adam a mărturisit că ea e mintea și mama ei e forța în echipă. Vlogger-ița a mărturisit că se teme de momentele în care îi va fi foame în America Express.

Citește și: Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan cât timp mama lor va fi plecată pentru filmările America Express. Ce a povestit artista

Larisa Iordache și Diana Bulimar vor să se redescopere în America Express și sunt încrezătoare în aptitudinile lor fizice.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat la drum cu gândul de a-i descuraja psihic pe rivali.

Cele 9 echipe au plecat în aventura vieții lor, America Express.

Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan... Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x