Antena Căutare

Imagini emoționante cu Irina Fodor și fiica sa înainte de plecarea în America Express. Cum au fost filmate de Răzvan Fodor

Irina Fodor a înduioșat inimile internauților cu o serie de imagini emoționante alături de fiica sa. Prezentatorea TV va pleca pentru filmările show-ului America Express, iar ultima seară din România și-a petrecut-o alături de soțul său și fetița lor. Iată cum le-a filmat Răzvan Fodor pe cele două.

Colaj cu Irina Fodor la America Express - Drumul Aurului Galerie
Irina Fodor a înduioșat inimile internauților cu o serie de imagini emoționante alături de fiica sa | Antena 1

Irina Fodor se pregătește să plece în una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale alături de cele nouă perechi de vedete pe care le va coordona. De data aceasta, soția lui Răzvan Fodor va prezenta America Express - Drumul Aurului.

Prezentatoarea TV și concurenții vor pleca din România astăzi, 23 mai 2022, iar timp de 2 luni își vor pune la încercare limitele pshice și fizice. Emoțiile sunt unele imense pentru toată lumea, în mod special pentru Irina Fodor.

Vedeta și-a petrecut ultima seară în România în compania fiicei sale și a soțului său. Aceasta este o familistă convinsă, iar cele două luni departe de familia sa vor fi unele foarte grele.

Citește și: Motivul pentru care Irina Fodor nu vrea operații estetice. Ce rutină avea în trecut și cum își menține frumusețea acum

Răzvan Fodor este cel care a publicat câteva InsaStory-uri cu soția sa și fetița lor în cele mai adorabile ipostaze. Internauții nu au putut trece cu vederea relația specială dintre ele.

Cum s-a fotografiat Irina Fodor alături de fiica sa înainte să plece în America Express - Drumul Aurului

Irina Fodor și micuța sa au avut parte de cele mai frumoase momente petrecute împreună, înainte ca vedeta să plece la filmările pentru America Express - Drumul Aurului. Răzvan Fodor le-a filmat pe cele două în timp ce se îmbrățișau cu multă dragoste.

„Ce faceți acolo fără mine?”, le-a întrebat actorul pe soția și fiica lui.

Răspunsul Irinei Fodor nu a întârziat să apară: „Ne îmbrățișăm de noapte bună, că mâine seară nu mai putem să ne îmbățișăm de noapte bună. Ne îmbrățișăm așa lung pentru două luni.”

„Lasă, iubita, că rămâi cu tăticul și o să fie super. Faci cu tăticul toate nenorocirile. Ce, nu îți convine?”, a întrebat-o Răzvan Fodor pe fiica lui.

„Ba da”, a răspuns micuța, vizibil supărată că mama sa trebuie să plece.

Cum s-a pregătit Irina Fodor pentru plecarea în America Express - Drumul Aurului

Irina Fodor a ținut neapărat să își anunțe prietenii că urmează să plece într-o aventură de neuitat. Aceasta le-a dezvăluit că pregătirile sunt în toi pentru plecarea în America Express - Drumul Aurului, acolo unde va intra în rolul de prezentatoare TV.

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie cu fiica lor. Cum s-au fotografiat cei trei de Paște: „O familie perfectă!”

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială! Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a mărturisit gazda show-ului pe contul său de Instagram entuziasmată de tot ceea ce va avea să-i rezerve noua călătorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x