Antena Căutare

Începe săptămâna mega finalei America Express! Diseară, de la 20:00, se dă bătălia pentru ultima amuletă a sezonului

În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 începe săptămâna mega finalei America Express. Noi provocări, nervi întinși la maxim și emoții de tot felul se vor regăsi în bătălia pentru ultima amuletă a sezonului, care se va da pe plajele de la Marea Caraibilor.

colaj foto america express Galerie
Începe cea mai grea etapă de pe Drumul Aurului: săptămâna finalei America Express, de la 20:00, la Antena 1 | Antena 1

În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 începe săptămâna mega finalei America Express. Din traseul de 7.000 de kilometri pe care concurenții l-au avut în față la începutul aventurii supreme, au mai rămas 400 de kilometri până în Cartagena, destinația finală.

Itinerarul fabulos, pe teritoriile a 3 țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia, a ajuns în ultima etapă. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență, explorând locuri fascinante și rezolvând cele mai diverse misiuni.

Începe săptămâna mega finalei America Express. Trei echipe se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro

Din cele 9 echipe aliniate la startul competiției, 3 perechi se înfruntă acum pe Drumul aurului: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

La finalul acestei etape, doar 2 perechi se vor întrece pentru marele premiu de 30.000 de euro și trofeul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Astfel, săptămâna mega-finalei America Express le va dezvălui telespectatorilor, pas cu pas, în edițiile difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la 20:00, lupta strânsă a concurenților rămași în competiție pentru mult râvnita victorie pe Drumul aurului.

Ce urmează în această seară la America Express, de la 20:00

În ediția America Express de diseară, Irina Fodor dă startul etapei a zecea pe plajele de la Marea Caraibilor. Miza ediției din această seară este jocul pentru ultima amuletă din acest sezon. Două echipe se vor întrece în acest concurs, Joker-ul fiind cu atât mai râvnit cu cât avantajul său poate aduce echipa câștigătoare cu un pas mai aproape de Marea Finală.

„Cu si-guranță ne-am depășit limitele. Și odată ajunse pe ultima sută de metri, da, recunoaștem că am mai descoperit un buton pe care l-am activat: e acum sau niciodată, e totul sau nimic!”, a declarat Andreea Antonescu.

„Eu nu știu cum am ajuns în etapa a zecea. Cred că mi-am atins apogeul nebuniei”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Începe etapa a zecea. Suntem epuizați, nu vreau să mint. Suntem aproape cu motoarele pe roșu, dar foarte hotărâți. E o senzație ciudată, pentru că, în același timp, te și încarcă ceilalți, fiindcă îi vezi – îți vezi competitorii. Și conștientizezi că începe lupta finală, care te ține în priză!”, a mărturisit Cătălin Bordea. „E un pic ciudat, pentru că acum, dacă ești pe locul 3, ești ultimul, de fapt. Deci trebuie să tragem tare!”, a punctat Nelu Cortea.

Începe, așadar, cea mai grea etapă de pe Drumul aurului. Cu fiecare kilometru și fiecare misiune, concurenții simt tot mai puternic presiunea. Se anunță o competiție care nu mai ține cont de alianțe sau prietenii.

Fiecare echipă e gata să dea totul pentru victoria în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii! Cum se va desfășura ultima parte a uluitorului traseu spre El Dorado telespectatorii vor descoperi în edițiile America Express difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la ora 20:00.

Din ce face bani Dinu Gavrilă. Tânărul este încă student, dar are deja propria afacere... Reacția virală a lui Puya când o adolescentă a urcat pe scenă în timpul concertului: „O vezi pe aia mică? Aia e nevastă-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x