Antena Căutare

Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la filmările America Express. Ce li s-a întâmplat la hotel. „Au vrut să ne dea o misiune”

Nici Irina Fodor și echipa de producție America Express nu sunt scutiți de peripețiile de pe Drumul Aurului. Ce li s-a întâmplat chiar la hotelul la care au fost cazați.

Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la filmările America Express. Ce li s-a întâmplat la hotel. „Au vrut să ne dea o misiune” Galerie
Irina Fodor a povestit prin ce peripeție a trecut, alături de întreaga echipă de producție la filmările America Express. | Antena 1 & Instagram

Drumul aurului a intrat pe ultima sută de metri. Irina Fodor, concurenții și întreaga echipă America Express au plecat de acasă de aproape două luni și nu doar probele din timpul concursului le-au pus bețe în roate.

Deși membri echipei de producție, în funte cu îndrăgita prezentatoare a show-ului se bucură de condiții un pic mai bune decât concurenții, nici ei nu sunt scutiți de probleme. Cu toate că au cazarea asigurată, lucrurile nu merg mereu conform planului nici chiar pentru ei.

Irina Fodor a povestit o întâmplare amuzantă de la filmările pentru America Express - Drumul aurului

Frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show de aventură a avut parte de o nouă peripeție pe Drumul aurului. Irina Fodor le-a povestit fanilor din mediul online că, fără să vrea, a avut și ea de dus la bun sfârșit o misiune importantă, potrivit Viva.ro.

Citește și: Irina Fodor, rochia scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice. Cum s-a pozat prezentatoarea TV

În urmă cu câteva zile, ea a avut parte de o experiență neplăcută, pe care însă, în stilul caracteristic, a încercat să o trateze cu umor. Prezentatoarea show-ului, dar și colegii din producție și-au dus hainele la spălătorie, unde cu toții au avut o surpriză total neașteptată.

Potrivit declarațiilor lor, obiectele vestimentare au fost scoase din saci si spălate împreună, la un loc, indiferent de culoare sau de natura materialului. Totul s-a întâmplat chiar în hotelului în care au fost cazați.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris prezentatoarea de la America Express pe InstaStory.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mesajul emoționant al Irinei Fodor, de la distanță, pentru soțul ei de ziua lui. Cum a reacționat Răzvan Fodor

Răvan Fodor, despre viața fără Irina acasă

Nu este prima oară când își lasă soțul singur, însă, dacă anul trecut Răzvan Fodor a povestit cât de greu i-a fost, anul acesta a decis să nu se mai plângă, însă, din când în când își informează fanii, pe Instagram, despre cum îi merge în perioada aceasta, potrivit Libertatea.

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar apaluze, asta este pentru neveste, a scris Fodor pe pagina sa de Instagram.

E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici, a adăugat el.

Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a spus, ca o oarecare rectificare, Răzvan Fodor pe contul său.

Cei doi sunt căsătoriți din 2010, au o poveste de iubire foarte frumoasă și o căsnicie solidă din care a rezultat o fetiță.

Prima imagine cu Jean Gavril și fratele său de pe Drumul Aurului. Cum au fost fotografiați la America Express: „A furat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x