Antena Căutare

Irina Fodor, rochia cu imprimeu tropical și decolteu abisal. Ce ținută impecabilă a purtat prezentatoarea TV în America Express

Irina Fodor și-a încântat prietenii virtuali cu o imagine de-a dreptul senzațională din America Express - Drumul Aurului. Prezentatoarea TV a întors toate privirile cu rochia sa decoltată și cu imprimeul deosebit.

Colaj cu Irina Fodor în două ipostaze diferite Galerie
Irina Fodor și-a încântat prietenii virtuali cu o imagine de-a dreptul senzațională din America Express - Drumul Aurului | Instagram

Filmările pentru America Express - Drumul Aurului au început, iar acum cele nouă echipe de vedete se află în una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor. Irina Fodor se află alături de perechile, care au plecat în cel mai dur reality show, pentru a le coordona în această aventură.

Concurenții nu au acces la telefon și nu își pot surprinde prietenii virtuali cu imagini din Mexic, prima etapă a traseului. În schimb, prezentatoarea TV își face mereu timp să mai publice fotografii din prima țara care i-a găzduit până acum.

Irina Fodor și-a obișnuit urmăritorii de pe Instagram cu postările sale, însă de data aceasta a reușit să acapareze toată atenția după ce s-a lăsat fotografiată într-o rochie cu imprimeu tropica, crăpătură pe picior și decolteu amplu.

Cât de bine arată Irina Fodor într-o rochie care îi lasă la vedere formele, la filmările pentru America Express - Drumul Aurului

Prezentatoarea TV a publicat mai multe poze cu ținutele sale senzaționale din primele zile în America Express - Drumul Aurului, însă cea mai recentă postare a acaparat atenția fanilor care nu și-au mai putut lua ochii de la soția lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor a îmbrăcat o rochie cu imprimeuri tropicate verzi care i-au scos în evidență superbele trăsături ale feței, decolteul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de sandale, mai multe accesorii, o coafură simplă și un machiaj discret.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan

„Prima etapă în Mexic s-a încheiat și sunt convinsă că, deși am văzut și experimentat lucruri minunate, mai avem enorm de descoperit la țara asta fascinantă🤩”, a fost descrierea pe care a folosit-o prezentatoarea TV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Fodor este foarte îndrăgită și apreciată pe rețelele sociale, motiv pentru care postarea sa a strâns mai bine de 6 mii de like-uri și câteva comentarii din partea prietenilor virtuali.

Ce a povestit Irina Fodor despre primele zile în Mexic de la America Express - Drumul Aurului

Prima etapă din America Express - Drumul Aurului a început în Mexic, țara despre care Irina Fodor spune că i-a primit cu brațele dechise. Prezentatoarea TV a dezvăluit că oamenii au fost primitori cu ei.

Citește și: Imagini emoționante cu Irina Fodor și fiica sa înainte de plecarea în America Express. Cum au fost filmate de Răzvan Fodor

„Gata de fiesta!🪅🪅🪅 Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa.😅 O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program.🤣 Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. ❤️ America Express continuă!🎊”, a povestit Irina Fodor pe contul de Instagram.

Primele imagini cu Irina Fodor din America Express - Drumul Aurului. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre oamenii din... Cine postează pe rețelele sociale ale Andreei Bălan, cât timp e plecată în America Express. Paginile ei sunt în continua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x