Antena Căutare

Jean Gavril și Dinu, detalii neștiute de pe traseul lor din America Express. Ce au ținut să dezvăluie aceștia la tv

Jean și Dinu Gavril au fost prezenți la tv în Observatorul de la ora 12, unde au vorbit despre experiența trăită la America Express, unde au făcut echipă. Aceștia s-au bucurat la intensitate maximă de oportunitate și au vorbit despre acest aspect.

Jean Gavril și Dinu, detalii neștiute de pe traseul lor din America Express. Ce au ținut să dezvăluie aceștia la tv Galerie
Jean Gavril și Dinu, detalii neștiute de pe traseul lor din America Express. Ce au ținut să dezvăluie aceștia la tv | Instagram/ Antena 1

Jean Gavril și Dinu au mărturisit faptul că nu au vrut să se pregătească în niciun fel înainte de a merge în America Express, pentru a putea fi naturali 100%. Cei doi frați au fost prezenți la Observatorul de la ora 12, unde au răspuns fără ezitare tuturor întrebărilor puse de prezentatori.

Jean și Dinu Gavril au vorbit despre experiența America Express. Ce au dezvăluit la Observator

Jean Gavril și Dinu, fratele artistului, s-au aventurat în reality-show-ul America Express, unde au reușit să ajungă până aproape de marea finală. Aceștia au dat vina pe ghinion pentru eliminarea lor din show.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției artistului

Întrebați de prezentatori despre experiența trăită, aceștia au recunoscut că a fost de departea cea mai intensă de până acum.

„A fost cea mai tare chestie pe care am făcut-o vreodată. Ne bucurăm de tot ce s-a întâmplat”, spune Dinu Gavril despre experiența America Express.

Jean Gavril are numai cuvinte de laudă pentru fratele lui, Dinu:

„Eu știu despre fratele meu că e carismatic și telegenic, eu l-am avut alături de mine de la început, de la primul meu concert. Nu a început de la 0”, spune Jean Gavril despre fratele lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată că norocul i-a părăsit în finala emisiunii, acesta fiind și motivul pentru care ei cred că au fost eliminați din show.

„Norocul ne-a lipsit în ultima cursă. Poți să muncești cel mai mult, dar dacă nu ai puțin noroc, poți sta și 2-3 ore la autostop”, spune Jean Gavril.

Jean și Dinu au vorbit despre cele mai grele momente din competiție:

„Cred că cel mai greu a fost să caui oameni pe stradă, să reproducă benzi desenate. Să se bage în pat unul cu celălalt, să zâmbească. Părinții noștri au fost alături de noi și ei s-au bucurată că am plecat în această aventură. S-au bucurat că ne-am întors întregi. La televizor nu s-a văzut cât de greu a fost”, au mai spus cei doi frați.

Citește și: Frații Gavril au părăsit competiția de pe Drumul aurului înainte de finală. America Express, lider în topul audiențelor

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Seară decisivă la America Express: ultima eliminare pe Drumul aurului înainte de Marea Finală! Reality show-ul, lider de... Ce mașină conduce Nelu Cortea. Cătălin Bordea a făcut un anunț neașteptat despre automobil: „Ar fi bine să nu mai fie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x