Antena Căutare

Mesajul lui Jean Gavril, după ce a fost la un pas de eliminare în America Express - Drumul Aurului. Ce l-a surprins pe concurent

În ediția 16 din America Express - Drumul Aurului, de pe 8 februarie 2023, Jean și Dinu Gavril au fost la un pas de eliminare. Cei doi au fost salvați de totemul verde, după ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor. Hai să vezi ce mesaj a transmis artistul pe contul de Instagram, la scurt timp de la difuzarea episodului.

Colaj cu Jean Gavril și Dinu la America Express - Drumul Aurului, în trei ipostaze diferite Galerie
În ediția 16 din America Express - Drumul Aurului, de pe 8 februarie 2023, Jean și Dinu Gavril au fost la un pas de eliminare | Antena 1

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gura ediție 16 din America Express - Drumul Aurului, de pe 8 februarie 2023. Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă și au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în competiție.

Bie Adam și mama ei, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril sunt perechile de vedete care s-au întrecut în probe cu scopul de a trece în etapa următoare a reality show-ului, Guatemala.

Concurenții au fost puși în situații neașteptate la cursa pentru ultima șansă, iar misiunile nu au fost deloc ușoare. Evenimentele imprevizibile, nervii și replicile acide nu au lipsit de pe micile ecrane ale publicului miercuri seară, 8 februarie 2023.

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul de bucătari. Ce problemă a întâmpinat Cătălin Scărlătescu

Tensiunile au atins cote maxime când echipele au început să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor. Bie Adam și mama ei au sosit pe primul loc în punctul final al traseului, fiind urmate de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Așadar, frații Gavril au fost la un pas de eliminare, însă salvarea lor a fost vulturul de culoare verde. Totemul pe care Irina Fodor l-a scos din cufăr le-a mai oferit o șansă concurenților pe Drumul Aurului.

Ce a publicat Jean Gavril pe Internet, după ce a fost la un pas de eliminare de la America Express

La scurt timp de la difuzarea episodului 16 America Express, Jean Gavril a transmis un mesaj neașteptat pe contul de Instagram. Acesta a publicat două imagini din momentul în care el și Dinu Gavril au aflat că vor rămâne în competiție.

De asemenea, descrierile pozelor nu au putut trece neobservate. Se pare că artistul a fost foarte surprins de faptul că toți colegii lui s-au bucurat pentru că nu a părăsit aventura de pe Drumul Aurului.

„Toată lumea de partea noastră aparent”, a scris el vizibil uimit.

„Adică TOATĂ lumea”, a mai adăugat el.

Citește și: Bordea s-a ținut de promisiune. Și-a tatuat banana promisă șoferului care l-a ajutat să câștige imunitatea în America Express

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut frații Gavril cu alți concurenți din America Express, se pare că nimeni nu și-a dorit ca cei doi să plece acasă atât de devreme.

Hai să vezi tot momentul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30.

Explozie de bucurie la America Express: frații Gavril, salvați de la eliminare. Ediția de aseară a emisiunii, lider de a... Motivul pentru care Puya nu a vrut să meargă cu soția lui în America Express. Ce a mărturisit despre relația cu Melinda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x