Antena Căutare

Motivul pentru care Puya nu a vrut să meargă cu soția lui în America Express. Ce a mărturisit despre relația cu Melinda

Puya și Melinda au vorbit despre experiența America Express și care a fost cel mai greu lucru de îndurat pe Drumul Aurului. De asemenea, au oferit detalii despre cum a fost revederea cu cele trei fiice ale lor.

colaj foto puya si melinda la america express Galerie
Motivul pentru care Puya nu a vrut să meargă cu soția lui în America Express | Antena 1

Invitați recent la Xtra Night Show, de pe Antena Stars, Puya și Melinda au dat din casă. Cei doi au povestit mai multe despre provocarea America Express, dar și despre motivul pentru care au evitat să meargă împreună. Cuplul face deliciul publicului trăind cea mai mare aventură pe Drumul Aurului, dar cu această ocazie fanii au putut să îi vadă într-o altă ipostază și au aflat și mai multe detalii mai puțin cunoscute despre ei.

Puya și Melinda, dezvăluiri despre experineța America Express. Cum s-au hotărât să participe împreună și ce părere au avut copiii

Puya și Melinda au dezvăluit că le-a luat ceva timp până când s-au hotărât să meargă împreună în America Express, ea fiind ultima persoană la care se gândea. Însă, faptul că soția sa își dorea foarte mult să aibă parte de această experiență l-a convins.

„Am încercat să nu mergem familie cât am putut de mult, dar nu a mers (râde). Eu nu mi-am dat seama că ea își dorește, iar eu am întrebat-o și nici nu mă gândeam că va zice „DA”. Trebuie să mergi cu cineva în care să ai încredere și e dificil dacă mergi cu cineva cu care nu poți să te înțelegi”, a mărturisit artistul.

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Puya și Melinda, ceartă aprinsă în plină stradă. Ce a deranjat-o pe soția artistului

Întrebați dacă nu le era frică să nu cumva să arate prea mult din viața de cuplu la TV, Puya a mai adăugat: „Până la urmă cine nu se ceartă? Mai ales familiile care sunt demult împreună, cred că fac asta des”.

Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că nu a acceptat să participe doar de dragul Melindei, însă problema principală până s-au hotărât să meargă împreună a fost cu cine le lasă pe cele trei fiice ale lor.

„Eu nu am venit la emisiune ca să îi fac ei pe plac. Au fost discuții cu cine să mergem. Știam și că e o zonă periculoasă și că e și efort mare. Problema cea mai mare era cu cine las copiii”, a declarat el.

Legat de acest subiect, Puya și Melinda au povestit și cum au fost îmtâmpinați la întoarcerea din America Express de fetele lor și se pare că lucrurile nu au fost așa cum se așteptau.

În timp ce ei își făceau griji că vor sta departe de cele mici, acestea chiar s-au bucurat de „libertate” și de timpul petrecut cu bunicii, în grija cărora au fost în acea perioadă.

„Ai noștri cred că au fost cam veseli când am plecat. Când ne-am întors parcă erau și un pic triști, așa mi s-a părut. Îți dai seama că au stat singuri cu bunicii”, a povestit Puya râzând.

Citește și: America Express, 6 februarie 2023. Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Cum a reacționat Puya: „Așa dezbrăcată stai?”

Întrebați și cum au văzut ei competiția și întreaga experiență America Express, Puya și Melinda au spus că s-au bucurat că au avut șansa să participe, însă la televizor se vede doar o mică parte din tot ceea ce are loc, de fapt, acolo.

„În primul rând, ceea ce se vede la televizor este o frântură din ceea ce ai tu. O zi de filmare avea undeva la 12, câteodată 20 de ore. Tu ești arătat când iei mașina, intri în ea și la revedere, dar câteodată am stat și 2-3 ore să luăm mașină, plus drumul, erau 4-5 oameni care te refuzau. La cazare nu mai zic! Refuzurile sunt cele mai nașpa”, a povestit cântărețul.

Mai mult, ei au dezvăluit că una dintre cele mai grele lucruri de îndurat a fost foamea, pentru că de multe ori nu se opreau să mânânce din cauza adrenalinei. Astfel că Melinda a slăbit 8 kilograme în perioada în care a participat la emisiune, iar Puya 10 kilograme.

Mesajul lui Jean Gavril, după ce a fost la un pas de eliminare în America Express - Drumul Aurului. Ce l-a surprins pe c... Cursă periculoasă la America Express, în jungla din Guatemala, azi de la 20:00! Cătălin Scărlătescu: „Mi-o luase inima r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x