Antena Căutare

Nelu Cortea, prima reacție după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express. Ce le-a transmis „adversarelor”

Nelu Cortea a transmis, în mediul online, primul mesaj după ce el și coechipierul său, Cătălin Bordea au câștigat America Express. Câștigătorul competiției le-a transmis un mesaj și fetelor de la Andre, alături de care au luptat umăr la umăr într-o cursă extrem de strânsă.

colaj foto catalin bordea si nelu cortea castigatorii america express Galerie
Nelu Cortea a transmis, în mediul online, primul mesaj după ce el și coechipierul său, Cătălin Bordea au câștigat America Express | Antena 1

În ediția 41, difuzată pe 26 martie 2023, America Express și-a desemnat câștigătorii, după o cursă spectaculoasă. Misiunile pline de adrenalină i-au ținut în suspans atât pe telespectatori cât și pe cele două echipe care au concurat umăr la umăr la umăr, până în ultimele clipe.

Concurenții rămași în joc pentru premiu au fost purtați printr-un rollercoaster de emoții și probe, de la rezolvarea unor ecuații în sistemul de scriere al nevăzătorilor și deschiderea unui seif într-o cameră a misterelor la zborul cu parapanta și întâlnirea cu mai multe cutii pline de surprize neplăcute.

Irina Fodor a așteptat echipele la Castelul San Felipe, impresionanta fortăreață a Cartagenei, locul perfect pentru finalul aventurii supreme America Express. Primii ajunși, cei care au cucerit El Dorado, au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au vestea victoriei cu lacrimi de fericire.

Citește și: Finala America Express 2023. Finaliștii au ajuns într-o cameră de hotel pentru a căuta indicii. Ce a zis Cătălin Bordea

Ce a transmis Nelu Cortea în mediul online, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express

Extrem de emoționați, dar și fericiți Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au ridicat premiul cel mare, dar și trofeul America Express - Drumul Aurului, în aplauzele tuturor.

La scurt timp după difuzarea ediția 41 în care comedianții au fost desemnați câștigători, Nelu Cortea a postat un mesaj emoționant, dar și o serie de imagini din spatele camerelor de filmat. Acesta a distribuit pe contul lui de Instagram un clip în care apare trofeul Americs Express filmat de aproape, dar și el vizibil extenuat.

Comediantului nu îi vine să creadă că el și coechiperul său au ajuns până la capăt pe Drumul Aurului, iar eforturile lor au fost încununate cu Marele Premiu. În descriere, el a ținut să transmită un mesaj și pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de care au luptat până la ultima secundă.

Cele două echipe au fost extrem de apropiate pe întreg parcursul competiției, s-au susținut reciproc și așa cum au declarat, și-au îndeplinit dorința de a concura împreună în finală.

„TROFEUL AMERICA EXPRESS! @bordeacatalin @americaexpressromania bravo fetelor! Sunteti extraordinare si va multumim pt tot @andreeaantonescu @andreeabalanofficial”, a scris Nelu Cortea pe contul lui de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Jurnal de călătorie | America Express. Realitatea de dincolo de camerele de filmat, impresii la cald în Marea Finală

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express – Drumul aurului

Nouă perechi ambițioase au pornit pe Drumul Aurului în competiția America Express. Cei 18 concurenți și-au depășit limitele și au avut parte de experiența vieții lor. După etape pline de provocări a sosit timpul ca America Express să-și desemneze câștigătorii, în Marea Finală.

A fost o finală memorabilă, la capătul căreia marele titlu și amuleta de 30.000 de euro au ajuns la Cătălin Bordea și Nelu Corte, după o cursă spectaculoasă la sol, pe apă și în aer.

Cei doi au concurat cu echipa Andreea Bălan – Andreea Antonescu în cea mai strânsă întrecere finală din istoria reality show-ului. Perechile au avut bucăți de traseu pe care au luptat umăr la umăr, sporind suspansul finalei. „Cu un ochi plângem, pentru că am ajuns în finală și
ne-am fi dorit să câștigăm. Iar azi chiar am tras foarte tare. Iar cu un ochi râdem și ne bucurăm sincer pentru Bordea și Cortea. Felicitări băieților!”, a declarat Andreea Bălan.

”Ne-am bucurat pentru băieți. Ne-am dorit o luptă corectă, alături de acești oameni foarte puternici, pe care i-am susținut din prima secundă. M-am bucurat și pentru faptul că eu și Andreea am ajuns la final poate și mai apropiate și mai unite”, a adăugat Andreea Antonescu.

Drumul până în Finala America Express a fost presărat cu lecții de viață atât pentru concurenți, cât și pentru fanii emisiunii. Așa cum Irina Fodor a spus la începutul fiecărei ediții, concurenții America Express au traversat Atlanticul și au pornit pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Până la Marea Finală America Express, echipele au parcurs un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice: Mexic, Guatemala și Columbia.

Finala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 5. Cătălin Bordea și Nelu Cortea pleacă acasă cu premiul... Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express – Drumul aurului. Show-ul, record de audiență cu ediția finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x