Antena Căutare

Operația estetică pe care și-a făcut-o Melinda, soția lui Puya. Ce parte a corpului a îmbunătățit

Melinda, soția lui Puya, este o prezență discretă, însă nu se sfiește să răspundă la întrebări incomode. Într-o postare pe Instagram, ea a fost întrebată dacă are operații estetice. A răspuns afirmativ.

colaj de imagini cu melinda si puya la america express Galerie
Melinda, soția lui Puya, este o prezență discretă, însă nu se sfiește să răspundă la întrebări incomode. Într-o postare pe Instagram, ea a fost întrebată dacă are operații estetice. A răspuns afirmativ. | Antena 1

Melinda, soția lui Puya, este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la America Express. Ea și soțul său au format o echipă puternică în competiție și mulți au ajuns să-i admire pentru ambiția și atitudinea lor.

Citește și: Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmis

Melinda a recunoscut că are implanturi mamare

Cu această ocazie, publicul Antena 1 a avut ocazia să-i descopere pe cei doi și să le aprecieze nu doar comportamentele, ci și legătura specială. Melinda și Puya sunt împreună de 17 ani și au trei fetițe cu care nu s-au afișat în social media pentru că doresc să le protejeze intimitatea.

Însă deși este o mamă protectivă, Melinda nu se sfiește să vorbească despre alegerile ei. Asumată, fosta concurentă de la America Express: Drumul Aurului a răspuns la o serie de întrebări pe contul său de Instagram.

Una dintre ele era legată de operații estetice și soția lui Puya a recunoscut că are implanturi mamare.

”Ai implanturi mamare?”, a fost întrebarea. Melinda a răspuns: ”Da, am”. Nu a specificat când s-a operat, însă, în urmă cu câteva săptămâni, Melinda a postat un selfie în care se observă că și-a mărit bustul.

Citește și: Imagini rare cu familia lui Nelu Cortea. Concurentul de la America Express are o fetiță și un băiețel. Cum arată copiii săi

Din ce face bani Melinda, soția lui Puya

Melinda, soția lui Puya, are o pasiune de care puțini știu. Concurenta de la America Express iubește să croșeteze și chiar și-a deschis un business. Ea creează piese unice, din materiale naturale. Iată ce povestește despre hobby-ul său.

În timpul liber, Melinda face bani dintr-o pasiune veche. Soția lui Puya iubește să croșeteze și și-a lansat propriul brand de haine unice, fabricate doar din materiale naturale.

”Sunt croșetați de mână, din bumbac. Ața este 100% naturală și este un model așa, bătrânesc, de fapt.”, a povestit Melinda despre ținuta sa, pe care chiar ea a creat-o.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Puya și soția sa, Melinda. Cine e mai mare și cu cât

În timp ce pe ecran rulau imagini cu ale sale creații, Melinda a explicat că mereu a pasionat-o creșetatul și că lucrează chiar și trei săptămâni la hainele pe care le vinde pe site-ul său.

”La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie”, a afirmat soția lui Puya la XNS de la Antena Stars.

Melinda a mai explicat: ”Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate.”

America Express, din nou lider de piață. Începe lupta pentru locurile din finală, iar vulturul roșu așteaptă ultima echi... Semifinala America Express, 14 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre eliminarea din etapa 9. Vestea a îngrijorat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x