Căutare Live

Primele imagini cu Irina Fodor din America Express - Drumul Aurului. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre oamenii din Mexic

Irina Fodor a publicat primele imagini din America Express - Drumul Aurului pe rețelele sociale. Prezentatoarea TV și concurenții au început aventura din Mexic. Iată ce a povestit vedeta noua experiență.

Irina Fodor a publicat primele imagini din America Express - Drumul Aurului pe rețelele sociale

Antena 1

Irina Fodor și cele nouă perechi de vedete au ajuns în Mexic, locul din care pornește cursa America Express - Drumul Aurului. Deși are foarte mult de muncă și este tot timpul ocupată cu filmările pentru cel mai dur reality show, prezentatoarea TV nu a ezitat să publice primele imagini din noua experiență.

Postările vedetei au acaparat atenția fanilor care abia așteaptă să vadă emisiunea pe micile ecrane ale televizioarelor.

Ce imagini a publicat Irina Fodor din America Express - Drumul Aurului

În urmă cu 6 zile, Irina Fodor și concurenții se pregăteu să plece în cea mai mare provocare din viața lor. Acum, cele nouă echipe se întrec pentru a rămâne mai departe în competiție, chiar în Mexic.

Prezentatoarea TV nu s-a putut abține să nu distribuie câteva poze din locația senzațională în care se află.

Citește și: Imagini cu echipele de la America Express, la plecarea în competiție. Ce au mărturisit în aeroport

Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile❤️ Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat.🥰 Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!🔥”, a scris ea.

Prin intermediul postărilor, Irina Fodor le-a dezvăluit prietenilor virtuali totul despre oamenii din Mexic, dar și despre modul în care au fost primiți concurenții și echipa America Express de către aceștia.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan

„Gata de fiesta!🪅🪅🪅 Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa.😅 O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program.🤣 Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. ❤️ America Express continuă!🎊”, a mai scris prezentatoarea TV la una dintre fotografiile publicate pe contul de Instagram.

Se poate observa faptul că Irina Fodor apelează la cele mai impecabile și senzaționale ținute, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori până acum. Piesele vestimentare îi scot în evidență superbele trăsături ale feței și formele provocatoare ale corpului.

Prezentatoarea TV abordează diferite look-uri specifice Mexicului care i se potrivesc de minune.

Ultimele știri
Top Văzute
x