Antena Căutare

Reacția lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea la atitudinea lui Edward Sanda din America Express. Ce au spus: „Cum merge la socru?”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vorbit despre atitudinea lui Edward Sanda din America Express - Drumul Soarelui, în episodul 14 din Podcastito Express. Cei doi au discutat, fără reținere, despre comportamentul tânărului artist în emisiunea difuzată exclusiv pe AntenaPLAY.

Colaj cu Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Cleopatra Stratan și Edward Sanda pe platoul de filmare de la Podcastito și America Express Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vorbit despre atitudinea lui Edward Sanda din America Express - Drumul Soarelui, în episodul 14 din Podcastito Expres | Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea nu s-au mai putut abține și au reacționat, după ce s-au difuzat primele ediții din America Express - Drumul Soarelui. Cei doi au fost invitați la Podcastito Express, emisiunea difuzată exclusiv pe AntenaPLAY, unde au povestit despre atitudinea lui Edward Sanda.

Printre cele nouă echipe care au acceptat provocarea celui mai dur reality show din România se numără Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Artiștii au atras imediat atenția telespectatorilor cu atitudinea pozitivă.

Mai mult, tânărul a ieșit în evidență datorită poftei sale de mâncare. De altfel, un alt detaliu care a generat o mulțime de reacții negative din partea telespectatorilor a fost comportamentul său din concurs.

Citește și: Podcastito Express. Când s-au cunoscut, de fapt, Laura Giurcanu și Aris Eram. Ce le place unul la celălalt: „Avem multe în comun”

Deși parcursul lor a fost unul scurt în emisiune, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au făcut remarcați rapid prin atitudinea lor și povestea de dragoste. În ciuda certurilor de pe traseu, aceștia au reușit să se motiveze și să continue cursa.

Cel mai discutat moment de către oamenii de acasă a fost cel în care artistul și-a chemat partenera să-l înlocuiască în timpul unei misiuni, deoarece a considerat că este mult prea periculos pentru el, având frică de înălțime.

Decizia lui Edward Sanda a atras asupra sa o mulțime de comentarii și critici din partea telespectatorilor. Chiar și Nelu Cortea alături de Cătălin Bordea au discutat despre atitudinea tânărului în fața camerelor de filmat.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, reacție neașteptată la comportamentul lui Edward Sanda de la America Express

Pentru că au fost invitați în episodul 14 din Podcastito Express, emisiune exclusivă AntenaPLAY, Cătălin Bordea și Nelu Cortea nu au uitat să discute despre un subiect delicat pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Foștii concurenți America Express au avut o reacție neașteptată când a venit vorba despre atitudinea tânărului artist de pe Drumul Soarelui. Aceștia au povestit, fără pic de reținere, despre situația în care Edward Sanda nu a dat dovadă de curaj.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic: «Cred că am fost laș astăzi», o să pun momentul ăla cu el: «Baby, e prea periculos, hai tu!». Eu când am văzut faza aia la TV, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit «baby» cu «este», cu «prea periculos» și cu «hai tu» din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva!

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane.”, a spus Cătălin Bordea la Podcastito Express.

Citește și: Podcastito Express. Ce relație este, de fapt, între Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express: „Poate fi un avantaj”

„S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile”, a mai adăugat el.

Nelu Cortea nu s-a putut abține și a folosit o replică dură despre piesa pe care a scos-o Edward Sanda, după experiența dificilă din America Express: „Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”.

Urmărește episodul integral din Podcastito Express pe AntenaPLAY.

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express. Diseară, Irina va acorda o... America Express, 28 noiembrie 2023. Tony și Ada Galeș au fost atenționate de Irina Fodor în timpul unei misiuni. Ce au f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x