Antena Căutare

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea

Echipele s-au reunit în semifinala America Express de pe 13 martie 2023, după 24 de oare în care au fost separate. Cătălin Scărlătescu a avut o reacție neașteptată atunci când Doina Teodoru și-a făcut apariția, iar Nelu Cortea a făcut „show” când și-a revăzut coechipierul.

colaj foto cu catalin bordea, nelu cortea si doina teodoru la america express Galerie
Nelu Cortea a făcut spectacol atunci când l-a revăzut pe Cătălin Bordea, la America Express | Antena 1

Momentul mult așteptat pentru concurenți a sosit în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Echipele s-au întregit după 24 de ore în care concurenții au stat separați de coechipierii lor.

Revederile au fost emoționante pentru telespectatori, dar și pentru Irina Fodor. Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu, Andreea Bălan și Jean Gavril și-au îmbrățișat cu drag colegii de echipă, când au început să își facă apariția rând pe rând.

Doina Teodoru a sărit în brațele lui Cătălin Scărlătescu în semifinala America Express de pe 13 martie 2023

Prima care a ajuns la destinație după cursa de una singură a fost Doina Teodoru. Pe traseu aceasta a fost ajutată de avantajele pe care le-a câștigat Cătălin Scărlătescu la jocuri, lucru care a ridicat-o în clasament.

Concurentul nu și-a mai putut stăpâni fericirea când și-a văzut partenera. Acesta a început să danseze. De asemenea, actrița nu a stat prea mult pe gânduri și i-a sărit în brațe iubitului său, vizibil fericită.

Citește și: Ce rute sunt în discuție pentru următorul sezon America Express. Producătorii dezvăluie ce destinații au în vedere pentru moment

„M-am bucurat atât de mult să-l văd pe Cătălin, care dansa când m-a văzut. Am fost fericită să-l pup și să-l iau în brațe”, a mărturisit ea.

Nelu Cortea a făcut „show” când l-a văzut pe Cătălin Bordea în semifinala America Express de pe 13 martie 2023

Cătălin Bordea este al doilea concurent care și-a făcut apariția în fața Irinei Fodor, după Doina Teodoru. Acesta nu a mai avut răbdare să ajungă la colegul său, motiv pentru care a scos mâna pe geamul mașinii și l-a salutat.

Nelu Cortea s-a bucurat foarte tare când și-a văzut coechipierul. Acesta a început să danseze și să țipe după el.

„Baby! Du-te la steag. Hai la tata!”, i-a spus concurentul.

Citește și: Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre cearta din America Express

„O bucurie fantastică!”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Și revederea dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan a fost una plină de entuziasm. De altfel, Dinu Gavril a ajuns pe ultimul loc la prezentatoarea TV, însă a fost fericită să își revadă fratele.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinală America Express, 13 martie 2023. Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb dur de replici. Cine a primit ave... Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x