Antena Căutare

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avantaj

Semifinala America Express de pe 14 martie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou joc de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avantaj, însă una singură a fost desemnată câștigătoare.

colaj foto cu irina fodor, nelu cortea si catalin bordea si fratii gavril la america express Galerie
Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat jocul de amuletă în ediția 35 a emisiunii America Express | Antena 1

Echipele au avut parte de momente emoționante și clipe de tensiune în semifinala America Express de pe 14 martie 2023. Limitele fizice ale concurenților au fost puse la încercare în aventura de pe Drumul Aurului.

De data aceasta, perechile de vedete s-au luptat pentru a intra la jocul de amuletă. Primele trei echipe care au ajuns în timp util la Irina Fodor și s-au calificat în cursa pentru marele avantaj sunt: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai multe puncte

„Dragilor, am ajuns la unul dintre ultimele jocuri din acest sezon. Știu că vă pare rău! Pe partea cealaltă a pieței se află niște grămezi uriașe de piese de domino. Voi nu trebuie să faceți altceva decât să jucați domino cu acesta. Unul dintre voi va conduce mototaxiul, celălalt va lua piesele și le va pune în jocul de domino care se va desfășura în fața mea. Cine pune cele mai multe piese câștigă”, a mărturisit prezentatoarea TV despre jocul de amuletă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au renunțat la jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 14 martie 2023

În semifinala America Express de pe 14 martie 2023, Andreea Bălan a trăit momente de panică și a fost la un pas de o accidentare după ce s-a urcat pe bicicleta cu 3 roți. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la jocul de amuletă.

„A fost un semn de la Dumnezeu. Renunțăm!”, a spus ea.

Concurenta a rămas cu frică pentru căzături, după ce a fost operată la buză pentru că a suferit o accidentare serioasă în timp ce mergea pe role.

Jean și Dinu Gavril au câștigat jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Lupta de la jocul de amuletă s-a dat între Cătălin Bordea alături de Nelu Cortea și frații Gavril. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au renunțat la a mai participa din cauza probei periculoase.

Competiția a fost aprigă și strânsă între cele două echipe. În cele din urmă, Jean și Dinu au reușit să câștige jocul de domino din semifinala America Express de pe 14 martie 2023, motiv pentru care au intrat în posesia unui Dorados de 10 sori și o amuletă de 1.000 de euro.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea

„Sperăm să facă diferența, noi am fost cei mai săraci la Dorados”, a mărturisit Jean Gavril.

Au ieșit scântei între Andreea Bălan și Cătălin Scărlătescu în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

După jocul de amuletă, concurenții au primit noi instrucțiuni pentru următoarea misiune. În timp ce făceau autostopul, Andreea Bălan a apelat la un gest ce a enervat-o foarte tare pe Doina Teodoru.

De asemenea, au ieșit scântei între artistă și Cătălin Scărlătescu după ce aceasta le-a „furat” mașina.

„E real ce se întâmplă?! Ți-a luat fața efectiv. Noi nu făceam așa. Andreea s-a băgat în fața ta, te-a și împins un pic. Nu e corect absolut deloc, eu m-am enervat foarte tare. Nu e normal să faci așa ceva!”, a spus Doina Teodoru.

„Hehehe, m-ai văzut?”, a întrebat-o Andreea Bălan pe Andreea Antonescu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi ... Din ce fac bani Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fiecare are câte două firme și mai dețin una împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x