Antena Căutare

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată. Ce decizie au luat

Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată în semifinala America Express de pe 14 martie 2023, după ce două echipe au ajuns simultan la Irina Fodor. Hai să vezi ce variante a oferit prezentatoarea TV.

colaj foto cu nelu cortea si catalin bordea si dinu si jean gavril, poza cu irina fodor si poza cu nelu cortea si catalin bordea la america express Galerie
Nelu Cortea și Cătălin Bordea și Dinu și Jean Gavril au fost nevoiți să ia o decizie importantă în ediția 35 a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

Marea Finală America Express se apropie cu pași rapizi, motiv pentru care competiția devine din ce în ce mai aprigă pentru echipele rămase în competiție. La scurt timp de la vestea că în etapa 9 de pe Drumul Aurului urmează o eliminare, concurenții au fost puși în fața unei situații neașteptate.

De data aceasta, două perechi de vedete au ajuns simultan la punctul de întâlnire. Jean Gavril, Dinu Gavril, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce veneau împreună către Irina Fodor.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, accidentare dureroasă. Ce a pățit concurenta în timpul unei misiuni

„Ne-am întâlnit pe drum și ne-am dat seama că Andreele sunt în spate. Am zis să nu mai alergăm că nu are sens”, a mărturisit Nelu Cortea.

Ce decizie importantă au fost puși concurenți să ia în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Odată ajunși la prezentatoarea TV, concurenții s-au „lovit” de o propunere neașteptată din partea acesteia. Irina Fodor le-a oferit două variante: să se semneze în caiet pentru a intra la jocul de amuletă sau să ia un plic cu o ghicitoare ce îi va îndrum către mai mult Dorados.

„Și aici a început o târguială!”, a fost replica lui Cătălin Bordea.

Echipele au aflat că vor fi trei perechi de vedete care se vor califica la jocul de amuletă în semifinala America Express de pe 14 martie 2023.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici dure. Care este motivul

Deși le-a fost dificil să aleagă, concurenții au luat decizia de a merge în căutarea aurului.

„Totul trebuie să se întâmple cu mare viteză pentru că putea să ne-o ia oricine altcineva în față”, a spus Dinu Gavril.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut Bordea

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Doina Teodoru a cedat și a început să țipe la Cătălin Scărlătescu. Ce s-a în... Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicului. Ce a pățit concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x