Antena Căutare

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi Cortea

Moment emoționant în semifinala America Express de pe 14 marie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi și au curs lacrimi. Nelu Cortea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, după ce a făcut o dezvăluire copleșitoare.

colaj foto cu nelu cortea, catalin bordea, catalin scarlatescu si doina teodoru la america express Galerie
Concurenții au primit scrisori emoționante de la cei dragi | Antena 1

Echipele au primit câte o cutie de la Irina Fodor, după ce au ajuns la punctul de întâlnire. Aceștia au fost atenționați că trebuie să o deschidă când ajung la cazare. Concurenții nu se așteptau să găsească în ea scrisori de la cei dragi.

Înainte de a vedea ce se află în cufăr, Nelu Cortea a făcut o dezvăluire emoționantă cu lacrimi pe fața. Acesta a mărturisit că îi este foarte dor de familia lui, motiv pentru care nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

„Am zis în mașină că atunci când am plecat eu, fiul meu știa doar foarte puține cuvinte și este foarte posibil ca acum, când ajung acasă, să știe multe cuvinte, iar eu n-am fost acolo. La fiică-mea am fost la toate, și îmi pare rău.”, a mărturisit concurentul cu lacrimi pe față.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea și-au stăpâni cu greu emoțiile, după ce au primit scrisorile de la cei dragi în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Cătălin Bordea a deschis primul scrisoare, iar emoțiile au început să pună stăpânire pe el când a văzut că are un mesaj de la partenera lui, Livia.

„Eu nu știu cum este dragostea adevărată sau cum poate fi definită. Nu știu ce ne-a adus împreună pe noi doi. Nu știu mereu să arăt cât de mult însemnă pentru mine, știu însă că doar lângă el pot să fiu eu. Fiecare zi există doar pentru că există el. Orice lucru bun sau rău îl pot împărtăși doar cu el. Știu că aș face orice să fie fericit! Noi doi avem sens doar împreună. Te iubesc!”, i-a scris soția lui Cătălin Bordea.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea

De asemenea, Nelu Cortea a răgușit de emoție când a văzut desenul copiilor și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Mai mult decât atât, acesta a scos jucăria copiilor și s-a întins în pat.

„Tati... (...) Doamne, ce m-a lovit! Nu mă așteptam. Trebuie neapărat să recuperăm timpul ăsta mi-e atât de dor de ei. E maimuțica de la fii-mea, să nu dorm singur noaptea”, a mărturisit concurentul aproape fără glas.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit mesaje de la micuțele lor în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Andreea Antonescu a plâns instant când a văzut mesajul de la fiica ei. Micuța i-a transmis mamei sale că este foarte mândră de ea și de tot ce a realizat până acum: „Am încredere în tine și în tăria ta de caracter. Sunt convinsă că o să învingi. Te rog să lupți până la final!”.

Andreea Bălan a fost surprinsă de camere așa cum n-a mai fost văzută până acum. Cu lacrimi în ochi și vocea tremurând, artista a citit scrisoarea de la fiicele sale.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a făcut show total la acordeon. Ce l-a enervat pe Nelu Cortea

„Ești cea mai bună mămică din lume! Te iubim!”, i-au scris micuțele.

Ce mesaj a primit Cătălin Scărlătescu de la Florin Dumitrescu în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au primit o scrisoare neașteptată de la Florin Dumitrescu în semifinala America Express de pe 14 martie 2023.

„Aici la noi acasă este bine, dormim confortabil, mâncăm și ne îngrășăm, chiar facem duș. Cred că ai vrea să știi că s-au scumpit mici, benzina și ea, chiriile sunt în aer, crypto e la pământ! Îți doresc fericire și să reușești în Finala America Express!”, i-a scris Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a primit un mesaj și de la Sorin Bontea.

Jean Gavril, emoționat de scrisoarea soției la în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Jean Gavril s-a emoționat peste măsură când a început să citească scrisoarea de la soția lui. Concurentul a primit detalii despre cât de frumos crește micuța lui acasă, în România. De asemenea, gândul că nu i-a fost alături fiicei sale în momentele importante l-a copleșit.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut Bordea

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicului. Ce a pățit concuren... Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x