Antena Căutare

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Jean și Dinu Gavril părăsesc competiția

O nouă echipă a părăsit competiția de pe Drumul Aurului în semifinala America Express de pe 15 martie 2023. De data aceasta, concurenții au știut că vulturul este roșu. Dinu și Jean Gavril au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă, motiv pentru care au fost eliminați.

colaj foto cu irina fodor, nelu cortea si catalin bordea, doina teodoru si catalin scarlatescu si fratii gavril la america express Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a fost eliminată în ediția 36 a emisiunii America Express | Antena 1

Etapa 9 din America Express a fost plină de provocări, momente emoționante, situații neașteptate și probe dificile. Concurenții au trecut printr-o aventură copleșitoare pe Drumul Aurului.

Pentru că traseul se apropie de final, echipele luptă să ajungă în Marea Finală a reality show-ului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cele 4 echipe de vedete care au scos la iveală toate strategiile pentru a rămâne în competiție.

Semifinala America Express de pe 15 martie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o eliminare. Încă de la începutul etapei, Irina Fodor a dat o veste complet neașteptată despre vulturul din cufăr.

Citește și: Cât costă un bilet la show-urile de stand-up comedy ale lui Cătălin Bordea. Câți bani scot din buzunar cei care vor să participe

Prezentatoarea TV a anunțat o eliminare sigură, lucru care s-a și întâmplat în ediția 36 a celui mai dur show din România. O echipă a ajuns pe ultimul loc la punctul de întâlnire, motiv pentru care au părăsit Drumul Aurului.

Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express în semifinala de pe 15 martie 2023

Misiunile au devenit tot mai dificile la America Express deoarece Marea Finală este din ce în ce mai aproape. Așadar, concurenții au fost nevoiți să treacă prin probe ce le-au testat limitele fizice și psihice.

Lupta dintre echipe a fost aprigă pe Drumul Aurului. Dorința de a ajunge cât mai departe pe Drumul Aurului și-a spus cuvântul în semifinala reality show-ului de pe 15 martie 2023. Perechile de vedete au scos în cursă toate „armele” din dotare pentru a se vedea printre finaliști.

Ultima cursă pentru ultima șansă s-a dat între: Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Citește și: Din ce fac bani Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fiecare are câte două firme și mai dețin una împreună

Traseul a fost unul dificil, motiv pentru care au existat tot felul de situații imprevizibile. Pentru că au știut ce culoare este vulturul din această etapă, concurenții au dat tot ce au putut în cursă.

În ciuda eforturilor pe care le-au făcut în cursă, Jean și Dinu Gavril au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor. Cei doi au fost eliminați din America Express în semifinala de pe 15 martie 2023. Gândul că vor pleca acasă a fost unul copleșitor pentru concurenți.

„Asta a fost soarta!”, a spus Jean Gavril.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Bordea, fugărit de femeile din tribul Wayuu. Ce facultate are Jean G... America Express 2023. Cine sunt semifinaliștii de pe Drumul Aurului. Ce echipe se luptă pentru un loc în Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x