Secretul a fost dezvăluit! Cum poți să eviți destrămarea perișoarelor din ciorbă!
Ți s-a întâmplat vreodată să faci o ciorbă gustoasă și totuși să ți se împrăștie perișoarele? „Chefi la cuțite” te învață care este secretul unei rețete de succes!
Publicat: Luni, 24 Aprilie 2017, 13:58 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:37- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ți s-a întâmplat vreodată să faci o ciorbă gustoasă și totuși să ți se împrăștie perișoarele? „Chefi la cuțite” te învață care este secretul unei rețete de succes!
În primul rând carnea este cea care contează. Nu alege o carne de porc prea grasă, fiindcă asta poate să îți ducă la destrămarea perișoarelor.
Unele gospodine obișnuiesc să pună ceapă călina în amestecul de carne. Atenție, însă, la cantitatea de ulei, căci și asta poate afecta calitatea mingiuțelor de carne.
Poți folosi carne slabă de pui sau de curcan.
În plus, noi te sfătuim să pui un ou sau două îm compoziție, pentru a preveni destrămarea perișoarelor!
Voi ce alte trucuri mai știți?