Antena Căutare

Andreea Marin, dezvăluiri din culisele emisiunii „Antitalent"! „Am fost impresionată! E o altă poveste!”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii „Antitalent", ce va avea premiera duminică, 20 octombrie de la ora 21.00, la Antena 1. Vedeta a povestit ce a impresionat-o la acest show.

Andreea Marin a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii „Antitalent", ce va avea premiera duminică, 20 octombrie de la ora 21.00, la Antena 1. Vedeta a povestit ce a impresionat-o la acest show.

„Era şi timpul! Avem atâtea antivedete, că ne putem lăuda cu asta chiar! Pe de altă parte, ceea ce facem este să ilustrăm cu umor ceea ce a devenit un fenomen la noi acasă, sunt ore de glume care vin în cascadă, unele după altele, am fost foarte bucuroasă să văd că Dan Bittman este la cârma acestei emisiuni”, a spus Andreea Marin.

Toţi cei care vor urca pe scena Antitalent au aceeaşi misiune: să aducă zâmbete pe buzele telespecatorilor.

„Este interesant din perspectiva mea ca invitat special, ca de la începutul până la finalul emisiunii să joc diverse roluri. Pentru că nu sunt doar în propriul rol, în momentul în care discutăm şi eu sunt în papucii mei, cum se spune, ci sunt în tot felul de scenete care parodiază diferite aspecte ale societăţii noastre, acolo jucând nu propriul rol, ci rolul altcuiva”, a mai spus Andreea Marin.

Sunt zeci de ore de muncă înaintea unei noi ediţii „Antitalent”. Şi sute de oameni lucrează intens pentru ca rezultatul final să fie de excepţie.

„Am fost impresionată de coordonarea echipei, de modul profesionist în care s-a lucrat, de toate aspectele, atâtea personaje, o emisiune cu un buget impresionant, cred, ca şi producător de televizune pot spune asta doar privind ce se întâmplă pe un platou, cu muzică, dans, scenarii scrise pentru fiecare scenetă, o echipă consistentă tehnică, un decor care îţi face cu ochiul şi e primitor, un public voios. Mi-a fost dor să întâlnesc o echipă de televiziune care să lucreze după normele pe care eu le cunosc de odinioară, nu după normel haotice de astăzi, de multe ori”, a recunoscut Andreea Marin.

În emisiunea „Antitalent” nu vor lipsi momentele de stand-up comedy, schetch-urile şi parodiile muzicale.

„În primul rând, e umor. Dar nu acelaşi tip de umor ca în alte emisiuni. E o altă poveste, e o parodie simpatică de la cap la coadă. Nu sunt răutăţi, ci sunt lucruri reale spuse într-un limbaj care te face să le primeşti, să le integrezi mai uşor în viaţa ta. Până la urmă, românul de multe ori a parcurs anumite perioade, având hazul de necaz drept aliat. Nu rataţi, o să ne simţim bine împreună! Vă asigur!”, a mai spus Andreea Marin.

Prima ediţie „Antitalent”, un show unic în România, se va difuza în această duminică, de la ora 21.00, la Antena 1. Se anunţă seri de duminică fabuloase! Fiecare ediţie va fi plină de surprize, iar atmosfera va fi întreţinută de personaje spumoase, care vor da viaţă unor momente umoristice greu de egalat.

Dan Bittman, cerere în căsătorie în premiera Antitalent: „Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”... X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x