Antena Căutare

Delia vine duminică la Antitalent: "Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!"

Săptămâna aceasta, Antitalent o va aduce în platou pe Delia, una dintre cele mai îndrãgite artiste din România și jurata show-ului iUmor, care i se va alătura lui Dan Bittman într-o ediție cu totul și cu totul savuroasă.

Delia vine duminică la Antitalent: "Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!" Galerie
Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, Delia vine la Antitalent: "Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!"

Delia le-a pregãtit telespectatorilor o surprizã şi i-a luat la “roast” pe colegii săi, Mihai Bendeac și Cheloo, ba chiar și pe ea! Dacă va reuși aceasta să plece cu trei like-uri de la Antitalent, telespectatorii vor afla duminică, ora 20:00, la Antena 1.

“Invitata nu este una oarecare, este o femeie superbă, care provoacă discuții oriunde ar intra, unii spun că e bogată, alții spun că e fițoasă, iar noi o vom primi cum e ea obișnuită la Sala Palatului!”, a fost descrierea pe care Dan Bittman a folosit-o pentru a o introduce pe Delia în platoul Antitalent.

Delia vine duminică la Antitalent: "Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!"

Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, Delia vine la Antitalent

Delia, invitată la emisiunea Antitalent

Provocată de Dan Bittman, Delia a glumit pe baza prezenței sale în show-ul iUmor: ”Eu cred că am umor, poate de asta am fost și aleasă să fiu jurată iUmor.

Sau poate nu a fost altcineva disponibil în ziua când dădeau telefoane. Par foarte veselă, foarte tonică, m-am potrivit bine acolo, avem o chimie foarte bună toți trei”.

Delia vine duminică la Antitalent: "Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!"

Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, Delia vine la Antitalent

Dan Bittman și Delia, la emisiunea Antitalent

Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor.

Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x