Antena Căutare

Dan Bittman s-a pus în genunchi și „i-a dat un inel, mare cât inima lui”! Ce răspuns i-a dat Andreea Marin

Cea mai așteptată emisiune a momentului a început în forță! În prima ediție a show-ului „Antitalent” ne-am bucurat s-o vedem pe Andreea Marin ca invitat special!

Cea mai așteptată emisiune a momentului a început în forță! În prima ediție a show-ului „Antitalent” ne-am bucurat s-o vedem pe Andreea Marin ca invitat special!

Surpriza a fost mare atunci când Dan Bittman, prezentarul emisiunii Antitalent, a anunțat că invitatul special din prima ediție este nimeni alta decât Andreea Marin.

Frumoasă, elegantă, plină de șarm și pusă pe glume, „zâna” ne-a încântat inclusiv cu un super dans, demonstrând că și-a păstrat forma de invidiat.

Dan Bittman nu a rezistat și, punându-se în genunchi, i-a oferit un inel frumoasei Andreea Marin. Marea surpriză a fost atunci când diva l-a refuzat pe prezentator, motivând că „este deja luată”.

Se anunță un show pe cinste la Antitalent, cu momente speciale, umor și multă ironie!

X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent... Bun venit la emisiunea Chix Factor! Florin Ristei demonstrează că tot ce contează e povestea: „Mi-am pierdut o mână în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x