Carmen Tănase, dezvăluire incredibilă! „A venit tata, a zis să dau la actorie că m-o duce capul să învăț cinci poezii...”

În această ediție a emisiunii Antitalent, invitatul special al lui Dan Bittman este inegalabila și celebra actriță Carmen Tănase. Artista a dezvăluit detalii incredibile despre trecutul, dar și despre prezentul ei!

Carmen Tănase, invitată la emisiunea Antitalent de la Antena 1

„Abia acum spui că avem lucruri în comun?! Cam târziu...”, a glumit Carmen Tănase.

Am descoperit faptul că artista a vrut să se facă medic veterinar sau inginer zootehnist, dar părinții mereu au îndemnat-o să devină actriță și au susținut-o tot timpul!

„Visam să merg pe cal, să hrănesc vițeii cu biberonul, în capul meu era ceva idilic, dar când m-a dus tata la o fermă mi-au dat lacrimile de la mirosul de balegă. Nu prea le aveam cu matematica, fizica și chimia, așa că tata a venit cu ideea să fac teatru. Bine, eu mergeam oricum la teatru și îmi plăcea. Tata a venit cu programa de admitere la facultate”, a povestit Carmen Tănase.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Antitalent de la Antena 1 ca să afli mai multe detalii despre Carmen Tănase!

Ultimele știri