Căutare Live

Un nou bonfire la Insula Iubirii! Este jale, ca de fiecare dată! Intrigile sapă adânc și mărul discordiei este tot mai mare!

Antitalent ediția a 4-a. La bonfire toți se vor teme că vor afla lucruri groaznice! Antitalent aduce din nou în fața dumneavoastră una dintre cele mai vizionate și iubite emisiuni, Insula Iubirii!

Un nou bonfire la Insula Iubirii! Este jale, ca de fiecare dată! Intrigile sapă adânc și mărul discordiei este tot mai mare!

Haideți să urmărim împreună secretele și mărul discordiei dintre concurenți! Este jale, ca de fiecare dată! Intrigile sapă adânc în sufletele cocurenților și provoacă reacții de toate felurile!

Nici băieții, dar nici fetele nu pot rezista ispitelor, și după aceea se întroc în brațele călduroase ale iubitelor/iubiților!

Ce ne facem, domle', cu ei?

Antitalent face un show de excepție și de data aceasta!

Te prăpădești de râs: "Sunt la fața locului cu spatele". Urmărim împreună "Ce am aflat de la TV" la ... "Chefi fără cuţite" - Juraţii au degustat un preparat incredibil! "Asta şi-a gătit talpa de bocanc. A făc...

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ultimele știri