Antena Căutare

N-ai să crezi una ca asta! Cum a luat naștere celebra trupă Noaptea Târziu! ”M-am culcat la loc și apoi...”

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei băieți din trupa Noaptra Târziu, care au cucerit publicul prin parodii muzicale savuroase.

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei băieți din trupa Noaptra Târziu, care au cucerit publicul prin parodii muzicale savuroase.

Trupa are canalul propriu de youtube încă din 2014, iar cea mai populară parodie muzicală a adunat în prezent peste 40 de milioane de vizualizări, piesă pe care au scris-o în 15 minute!

Cum a început povestea băieților de la „Noaptea Târziu”?

„Eram studenţi, n-aveam ce face şi, clar, am vorbit despre ce ne afecta pe noi în momentul acela. Ne afecta sesiunea. Şi care să fie cel mai la îndemână subiect? Fix ăsta. După prima oră aveam, nu mai știu, șapte like-uri și șapte dislike-uri şi ne gândeam cum să oprim totul, să încheiem totul și să nu mai facem nimic.

Dimineaţa, la opt şi ceva mă sună un prieten că "Băi, vedeţi că sunteţi la Radio ZU" și i-am spus "Băi, lasă-mă cu gluma asta", m-am pus înapoi la somn, iar apoi m-am trezit cu Mihai Morar şi cu Buzdugan care vorbeau despre noi că ce tari suntem”, au povestit băieții de la Noaptea Târziu.

Mai mult decât atât, succesul lor poate fi tradus și prin cifre: 41 de milioane de vizualizari la cel mai urmărit clip video și un total de 500 de milioane de vizualizări pe tot canalul de YouTube!

Urmărește materialul video de mai sus din Observator ca să afli detalii despre băieții de la Noaptea Târziu, care au fost invitați în platou!

De asemenea, nu uita să urmărești emisiunea Antitalent, duminică, de la 21.00, la Antena 1, locul unde băieții de la Noaptea Târziu fac show de zile mari!

Scenete de excepție și parodii senzaționale. Doru Octavian Dumitru, magistral pe scena de la ”Antitalent”, ediția a doua... Dan Capatos vine la Antitalent: ”Am trăit cu spaima că îl vor da afară pe Bittman și mă vor pune prezentator pe mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x