Antena Căutare

Viorica Dăncilă, moment de tandrețe cu Klaus Iohannis, la ”Antitalent”: ”Vai, Werber, mergi la sală?”

A doua ediție a rubricii ”Am aflat de la TV”, ce este prezentată de Vlad Drăgulin și Paula Chirilă, a adus, în această seară, la Antena 1, un moment cu totul inedit.

După ce am râs pe cinste cu Doru Octavian Dumitru, Vlad Drăgulin și Paula Chirilă au prezentat cele mai inutile știri din România.

Ei bine, jurnalul a fost întrerupt de un ”breaking news”, întrucât ”Viorica Dăncilă” a scufundat Titanicul. Alături de ea, însă, este și ”Klaus Iohannis”.

”Eu când văd apă și nu mi-e sete simt că nu e bine. Am depus toate dirigențiile să scoatem vaporul pe mare.”, a spus Viorica, în timp ce colegul ei a început să o critice: ”Rușine Guvernului care se preocupă de interesele personale și aruncă în neant vaporul și care se salvează primii, ei sunt primii care părăsesc vaportul.”, spune el.

La un moment dat, însă, Viorica vrea să părăsească barca pe care se află, însă pică direct în brațele lui Klaus: ”Vai, Werber, mergi la sală?”, întreabă ea, iar răspunsul vine imediat: ”Termină, știi foarte bine că merg. E lângă coaforul tău.”

Urmăriți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Femeile au ceva în cap?! Doru Octavian Dumitru, invitat special la ”Antitalent”: ”Da, la ele în cap e stup!”... Gorila Doru Octavian Dumitru, agresat de ANAF, la ”Antitalent”: ”Aveți de plătit din urmă pentru trei generații!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x