Antena Căutare

Articole despre preşedintele turc

”Ierusalimul nu este de vânzare”, îl avertizează Erdogan pe Trump

Preşedintele turc RecepTayyip Erdogan avertizează că Ierusalimul ”nu este de vânzare”, referindu-se la planul de pace în Orientul Mijlociu prezentat de omologul său american Donald Trump, relatează AFP.

Vineri, 31.01.2020, 10:32

”Nu există o soluţie militară în Libia”, reiterează Erdogan la Alger, într-un turneu african

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan apreciză că criza din Libia nu poate fi rezolvată prin ”mijloace militare”, în urma unei întâlniri cu omologul său algerian Abdelmadjid Tebboune, a cărui ţară vrea să joace un rol de mediator în acest război civil, relatează AFP.

Luni, 27.01.2020, 11:10

Erdogan anunţă că trimite trupe în Libia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat joi trimiterea unor trupe în Libia, în susţinerea forţelor Guvernului de Unitate Naţională (GNA) al lui Fayez al-Saraj împottiva forţelor mareşalului Khalifa Haftar, cel mai puternic om din estul Libiei, relatează Reuters.

Joi, 16.01.2020, 15:02

Erdogan şi Conte vor un armistiţiu ”durabil” în Libia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi premierul italian Giuseppe Conte au îndemnat luni, la Ankara, la un armistiţiu ”durabil” în Libia, unde beligeranţii respectă de duminică un armistiţiu care urmează să conducă la un acord negociat la Moscova, relatează AFP.

Luni, 13.01.2020, 17:12

Erdogan şi Putin inaugurează gazoductul TurkStream care alimentează Turcia şi Europa cu gaze naturale ruseşti

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi omologul său rus Vladimir Putin au inaugurat miercuri gazoductul TurkStream, care simbolizează apropierea lor şi care va transporta în Turcia şi în Europa gaze naturale extrase din Rusia, relatează AFP.

Miercuri, 08.01.2020, 16:43

Erdogan consideră ”inacceptabile” declaraţiile lui Macron cu privire la ”moartea cerebrală” a NATO

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan consideră ”inacceptabile” declaraţiile despre NATO ale omologului său francez Emmanuel Macron, care a apreciat că Alianţa Nord-Atlantică se află în stare de ”moarte cerebrală” şi a deplâns atitudinea Turciei în Siria, relatează AFP.

Joi, 14.11.2019, 10:51

Ultimele știri

x