Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 2. Cuza și Emi au povestit ce au pățit după ce au ajuns în mașina unor tinere, la Asia Express

În episodul 2 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi au stat de vorbă cu Mihai Petre și cu Elwira, cei care au câștigat imunitatea în ediția a treia din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1. Cei doi au avut astfel șansa de-a afla detalii inedite, ce nu au fost văzute la TV!

mihai petre (stanga) si cuza (dreapta) la asia mai tarziu, episodul 2 Galerie
Cuza și Emi au făcut dezvăluiri de senzație în episodul 2 din „Asia mai târziu”, disponibil integral pe AntenaPlay | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online realizată de Cuza și de Emi, care promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și lucruri ce nu s-au văzut pe TV!

De data aceasta, în episodul 2 din „Asia mai târziu”, cei doi și-au propus să stea de vorbă cu Mihai Petre și cu soția sa, Elwira, câștigătorii imunității în ediția a treia din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1. Ce detalii inedite au dezvăluit cei patru pentru telespectori?

Cuza și Emi au stat de vorbă cu Mihai Petre și cu soția sa, Elwira, în episodul 2 din „Asia mai târziu”

Cuza și Emi au promis că vor dezvălui prin ce peripeții vor trece concurenții în sezonul 4 „Asia Express”, cu ce se vor cofrunta aceștia de-a lungul diferitelor misiuni și ce situații vor întâmpina, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine toată această experiență. În episodul 1, aceștia au vorbit cu Cosmin Natanticu și cu soția sa, iar episodul 2 se anunță la fel de savuros.

„Vom avea niște invitați care m-au cam supărat puțin, fiindcă au luat imunitatea”, a dezvăluit Emi, la începutul episodului 2 din „Asia mai târziu”, ce este disponibil integral și necenzurat pe AntenaPlay.

Citește și: Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express. Imaginea înduioșătoare cu Iuliana Popescu, femeia care i-a dat viață

În ediția 3 a emisiunii „Asia Express”, cele nouă echipe de vedete din sezonul 4 au trecut prin chinurile autostopului și au avut sarcina de-a îndeplini numeroase misiuni, în goana lor către obținerea imunității. Primii care au reușit să ajungă la punctul de întâlnire unde aștepta Irina Fodor au fost Mihai Petre și soția sa, Elwira. Aceștia au câștigat o zi de odihnă, cazare, mâncare, distracție, 100 de euro și mașină la scară. Așa cum era de așteptat, acest moment de respiro a fost mai mult decât binevenit.

mihai petre la asia mai tarziu

Mihai Petre a fost invitat în episodul 2 din „Asia mai târziu”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot în episodul 2 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi au dezvăluit ce anume i-a emoționat din plin. Văzând-o pe mama Alexandrei Ungureanu cum plânge, copleșită de emoții și de chinurile drumului și îngrijorată fiind de soarta lor, Emi și Cuza au uitat de rivalități și gândurile lor au zburat la cei dragi. S-a născut, totodată, un puternic sentiment de respect față de mama artistei, care a avut curajul să accepte provocarea „Asia Express” sezonul 4.

Un moment cu adevărat savuros din episodul 2 din „Asia mai târziu” a fost atunci când Cuza și Emi au dezvăluit cum au „cucerit” niște tinere ca să fie duși cu mașina la următoarea destinație din drumul lor. Cuza a cerut-o „în căsătorie” pe una dintre fetele din vehicul, iar Emi s-a amuzat copios de mica „poveste de iubire” a amicului său, care a trecut prin ceva emoții!

Ce alte detalii inedite au mai scos la iveală concurenții? Află totul urmărind fragmentul video de mai sus sau descoperă episodul 2 din „Asia mai târziu” pe AntenaPlay!

Cel mai nou episod din „Asia mai târziu” este disponibil acum integral și necenzurat pe AntenaPlay!

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia mai târziu, episodul 1. Cuza și Emi au dezvăluit detalii neștiute despre Cosmin și Eliza Natanticu de la Asia Expre... Asia mai târziu, episodul 3. Emi și Cuza, dezvăluiri despre simpatii și antipatii, cu Adriana Trandafir și Maria Speranț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x