Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 5. Connect-R și Shift au mărturisit ce antipatii au avut la începutul competiției: „Ne-au făcut manevre”

În episodul cu numărul 5 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi i-au avut ca invitați pe Connect-R și Shift.

emi-cuza-connectr-shift-asia-mai-tariu Galerie
Connect-R și Shift au fost invitați în episodul 5 al emisiunii Asia mai târziu | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurneți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Connect-R și Shift au jucat jocul propus de Emi și Cuza, dând de roată, în dreptul unui număr, care corespunde unei întrebări. Astfel, Shift a fost pus în situația de a numi concurneți pe care nu i-a plăcut la încpeutul competiției.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

Ce au răspuns Shift și Connect-R la întrebarea: „De ce echipă de la Asia Express nu v-a plăcut la încpeutul competiției?

Inițial, Shift a mărturisit că la început a fost deranjat de competitvitatea lui Mihai Petre. Totodată, atât el cât și Connect-R nu pot uita „manevra” pe care le-a făcut-o maria Speranța, când i-a păcălit să se întoarcă pentru a îmbrăca haine femeiești, înainte de a intra în templu.

„Cred că pe mine personal m-a enervat Mihai Petre, în sensul că era atât de competitiv și de forțos, dar ulterior s-a transformat într-o apreciere. Și doamna Adriana cu Maria Speranța că ne-au făcut manevrele alea. Urăsc toate echipele și le iubesc mai mult decât le urăsc”, a spus Shift.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească o mașină. E prima dată când se întâmplă asta

În cadrul unei probe la templu, femeile au fost nevoite să îmbrace haine care să le acopere bine, iar Connect-R și Shift au căzut în plasa Mariei Speranța care i-a păcălit că au și ei nevoie de acele veșminte.

De asemenea, în cadrul episodului 5 de Asia mai târziu, Emi și Cuza au vorbit cu invitații lor despre misiunea din hamamul turcesc, unde concurneții au fost nevoiți să consume un săpun pentru a putea primi indiciul cu ajutorul căruia aveau să plece în cursă.

Shift și Connect-R au stat de vorbă cu Emi și Cuza, în episodul 5 de Asia mai târziu

În cadrul misiunii, lui Connect-R i s-a făcut rău și a părăsit hamamul, iar Shift a rămas să ducă la îndeplinire misiunea, de unul singur.

Emi și Cuza l-au apreciat pe Shift pentru că în timp ce colegul său încerca să își revină, el a continuat misiunea singur, cu toate că era îngrijorat de starea de sănătate a coechiperului său.

„Nu mai aveam oxigen în tot organismul. Am zis că pățesc ceva, ori leșin, ori se întâmplă ceva nasol, pentru că mă luase emețeala. Dacă nu ieșeam în momentul ăla asta se întâmpla.

Cei 4 au mai avut discuții în cadrul episodului 5 de Asia mai târziu, pe care le poți vedea integral și necenzurat pe AntenaPlay.

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre, în episodul 3 cu Adriana și Maria Speranța, iar în episodul 4 cu Zarug și Lorelei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Maria Speranța, apariție elegantă pe covorul roșu. Cum arată fiica Adrianei Trandafir într-o rochie mulată... Asia mai târziu, episodul 6. Ruby dezvăluie care este echipa ei prefarată din sezonul 4. Ce a mărturisit finalista sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x