Adda și Cătălin, detalii incredibile din jurnalul lor de călătorie, la Asia Express! ”Ne ciondănim doar pe anumite lucruri”

Adda și soțul ei, Cătălin, sunt concurenți în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi îndrăgostiți susțin că nu se ceartă pe probleme personale, ci doar când vine vorba de carieră!

Aventura se anunță a fi una uriașă pentru concurenții din cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express. Printre aceștia sunt și Adda și Cătălin, un cuplu extrem de puternic ce dorește să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Sezonul 3 din Asia Express, cel mai dur reality show care va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor, este un adevărat tur de forță fizică și psihică pentru cele nouă perechi de vedete care au ales să plece pe Drumul Comorilor!

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Ultimele știri