Antena Căutare

„Îmi arde, clocotește pielea pe mine, la propriu!” Sezonul 3 „Asia Express”, cel mai greu de până acum pentru concurenți și staff

Asia Express, sezonul 3, cel mai dur reality-show din România, revine la Antena 1 în doar două săptămâni. Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Comorilor, în aventura vieţii lor. Clima din Filipine a lovit însă în plin.

„Îmi arde, clocotește pielea pe mine, la propriu!” Sezonul 3 „Asia Express”, cel mai greu de până acum pentru concurenți și staff Galerie
Al treilea sezon „Asia Express”, cel mai greu de până acum pentru concurenți și staff

Mii de kilometri de parcurs, cu doar un euro pe zi pentru supravieţuire. Temperaturi infernale. Provocări de foc. Concurenţii celui de-al treilea sezon "Asia Express" trec prin toate stările.

Orice minut petrecut în bătaia soarelui este o grea încercare pentru fiecare dintre ei. Mai ales că vedetele sunt într-o cursă continuă, în căutarea marelui premiu de 30.000 de euro.

Cot la cot cu cele nouă perechi de vedete, suferă şi staff-ul emisiunii. Arşiţa este cu atât mai greu de suportat atunci când duci în spate o cameră de filmat de 10 kilograme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regulile sunt aceleaşi şi în cel de-al treilea sezon "Asia Express". Aproape două luni, concurenţii vor fi nevoiţi să-şi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.

Cum şi-au depăşit limitele fizice şi psihice în Filipine şi Taiwan, descoperiţi din 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Temperaturi de peste 35 de grade și umiditate 90%, calvarul din Asia Express, sezonul 3: "Simți efectiv cum îți ia... Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express, sezonul 3: ciorbă de găină cu sânge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x