Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Alina Ceușan s-a dezbrăcat aproape de tot și și-a arătat burtica de gravidă! Cum arată, la 28 de săptămâni de sarcină. Ce a spus despre mamei ei. „E singura!” – FOTO

Alina Ceușan, fostă concurentă la „Asia Express – Drumul Comorilor”, s-a dezbrăcat aproape de tot, în fața oglinzii, și și-a arătat burtica de gravidă, la 29 de săptămâni de sarcină.

Alina Ceușan s-a dezbrăcat aproape de tot și și-a arătat burtica de gravidă! Cum arată, la 28 de săptămâni de sarcină. Ce a spus despre mamei ei. „E singura!” – FOTO

Recent, Alina Ceușan, care a făcut echipă la „Asia Express – Drumul Comorilor” cu Carmen Grebenișan, a dezvăluit că va avea un băiețel.

Alina Ceușan a publicat, în urmă cu câteva zile, și două fotografii alături de mama ei, despre care a scris cuvinte emoționante.

Alina Ceușan, apariție irezistibilă de ziua soțului ei! Fosta concurentă de la Asia Express a pozat în costum de baie, în luna a șasea de sarcină

„Mama este singura care rămâne, după ce toată lumea pleacă, după ce lumina se stinge și toată lumea merge la culcare. Mama rămâne. Uneori nu fizic, dar întotdeauna rămâne. (…) La mulți ani, mama!”, a scris Alina Ceușan.

Fosta concurentă de la „Asia Express – Drumul Comorilor” a făcut câteva dezvăluiri despre sarcină, dar și despre cum ar vrea să își crească fiul. Mai multe detalii, aici!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro