Antena Căutare

Asia Express, 11 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 15 de pe Drumul Împăraților

După o cursă dificilă, cei mai rapizi, atenți și norocoși concurenți au obținut prima imunitate a celei de-a patra etape Asia Express.

asia-express-concurenti-imunitate Galerie
Doar o echipă a câștigat prima Imunitate a etapei 4 Asia Express | Antena 1

Concurenții au luptat cot la cot pentru mult râvnita imunitate. Au parcurs un drum dificil, au întâmpinat obstacole la autostop și s-au întrecut pe ei la probele date de prezentatoarea Irina Fodor.

Deși toți concurenții au depus un efort foarte mare în ediția cu numărul 15 de Asia Express, doar o echipă a obținut imunitatea și anume aceea care a ajuns prima la Irina Fodor.

Au muncit mult, iar sentimentul de bucurie la auzul veștii că au obținut prima imunitate a etapei a patra Asia Express le-a fost răsplata.

Cine a câștigat prima Imunitate în etapa a patra de Asia Express

Zarug și Lorelei au ajuns primii la Irina și au fost extrem de fericiți când prezentatoarea le-a dat vestea cea mare și anume aceea că au obținut Imunitatea cea mare a etapei a patra Asia Express.

Ei nu vor mai parcurge următoarele probe până la cursa pentru Ultima Șansă și nici nu sunt în pericol să participe la această cursă. Mai mult, vor avea parte de odihnă și lux la hotel, și o zi în regim de turiști în Cappadocia, drept răsplată pentru că au câștigat cursa pentru Imunitate.

„Felicitări nouă”, i-a spus fericit Zarug colegei sale.

Cea de-a doua echipă care a ajuns după Zarug și Lorelei a fost formată din Elwira și Mihai Petre, însă la imunitate contează doar prima echipă. „Mihai Petre era negru de supărare”, a glumit Lidia Buble.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 11. Zarug, despre momentul care „l-a rupt complet” în timpul competiției: „Te joci pe banii mei”

Ce au primit Zarug și Lorelei, după ce Irina Fodor a anunțat că au câștigat Imunitatea mare în etapa 4 Asia Express

Drept recompensă pentru câștigul lor, Zarug și Lorelei au primit de la Irina Fodor doze de Ursus, pe care să le savureze în drumul spre hotel.

„Am fost absolut surpriza acestei etape pentru că nu cred că se aștepta cineva să luăm imunitatea mare”, a spus Zarug.

„Vă așteaptă mașina, vă așteaptă hotelul, iar mâine vă așteaptă și un balon”, le-a spus Irina Fodor, oferindu-le dozele de Ursus.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug înainte de a deveni celebru. Profesia de bază a concurentului carismatic de la Asia Express

Câștigul celor doi vine după ce în etapa 3 Zarug și Lorelei au fost la un pas de eliminare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Connect-R s-a pus în genunchi și a oferit un inel Lidiei Buble! Ce a urmat... Asia Express, 11 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Mihai Petre, reacție neașteptată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x