Antena Căutare

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Elwira a citit cu lacrimi în ochi scrisoarea pentru Mihai Petre. Momentul a fost unul emoționant

Prima zi din Israel a început cu un moment de-a dreptul emoționant pentru cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. Concurenții au citit scrisorile pe care le-au realizat în Iordania, când au fost separați de coechipierii lor.

mihai-elwira-petre-pâng Galerie
Prima zi din Israel a început cu un moment de-a dreptul emoționant pentru cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Ediția 36 a sezonului 4 din Asia Express le-a adus concurenților o surpriză memorabilă. Irina Fodor i-a anunțat că vor avea parte de câteva schimbări importante în Israel, ultima etapă din Asia Express. Totodată, echipele au fost provocate să citească scrisorile pe care le-au realizat în Iordania pentru partenerii lor.

Vedetele s-au bucurat de un moment de-a dreptul emoționant înainte de a pleca în cursă. Lacrimile și declarațiile de dragoste au curs în prima zi din Israel, mai ales în cuplul format din Mihai Petre și Elwira.

Elwira, cu lacrimi în ochi în timp ce citea scrisoarea pentru Mihai Petre

Ultima echipă care și-a spus sentimentele și gândurile a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre. Concurenta a pășit emoționată lângă Irina Fodor și a izbucnit în lacrimi de la primele cuvinte.

„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre, vizibil emoționată.

Citește și: Maria Speranța și Adriana Trandafir au părăsit Asia Express. Drumul Împăraților ajunge în Israel diseară, de la 20:30, la Antena 1

Mihai Petre a rămas fără cuvinte, iar emoțiile i s-au citit pe față. De asemenea, concurentul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, fapt care demonstrează relația specială și puternică dintre ei.

„La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă mai abțin. M-a emoționat foarte tare. Felul în care îl vede pe Mihai și relația asta dintre ei m-au emoționat”, a dezvăluit Cuza.

„Știe că nu suport să o văd când plânge, iar ea plânge mereu. Nu suport să o văd plângând”, a zis Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs lacrimi

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs... Asia Express, 16 noiembrie 2021. Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Ce a dezvăluit: „Nimeni nu știa asta, până ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x