Antena Căutare

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Irina Fodor, reacție neașteptată după ce „judecătorul” și-a dat jos tricoul, chiar în fața ei

Echipele au avut o seară la dispoziție să se odihnească după primul Joc de Amuletă din Israel. Concurenții au stat la o cazare spectaculoasă, unde au avut parte și de o cină pe măsura așteptărilor.

irina-fodor-două-codițe-costum-de-baie Galerie
În timp ce cuplurile de vedete se aflau în drum spre destinația următoare, Irina Fodor se afla pe plajă, alături de „judecător” pentru a le da verdictul final participanților. | Antena 1

Cea de-a doua zi din Israel a început pentru concurenții cu o misiune contracronometru, încă de la primele ore ale dimineții. Mihai Petre și Elwira au plecat să facă autostopul cu 15 minute înaintea tuturor pentru că au câștigat Jocul de Amuletă.

În drum spre Bezet Beach, stația vedetelor a început să se audă din rucsac. Irina Fodor i-a anunțat că îi așteaptă cu nerăbdare, dar nu înainte de a învăța să-și scrie numele în ebraica, lucru care s-a dovedit a fi o mare provocare.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din Israel. Concurenții o să aibă un avantaj în cursă

Echipele au „profitat” de șoferii care i-au luat cu mașina și i-au rugat să le ajute pentru a duce misiunea până la final. Concurenții s-au descurcat foarte bine, însă aventura abia acum începe.

În timp ce cuplurile de vedete se aflau în drum spre destinația următoare, Irina Fodor se afla pe plajă alături de „judecător” pentru a le da verdictul final participanților.

Cum a reacționat Irina Fodor când a văzut că „judecătorul” și-a dat tricoul jos

În Israel este foarte cald chiar de la primele ore ale dimineții, motiv pentru care „judecătorul” nu s-a mai putut abține și a decis să își dea jos tricou de pe el.

„E cald, nu-i așa? Foarte cald, nu mai suport”, i-a spus tânărul Irinei Fodor.

Momentul în care bărbatul și-a dat jos piesa vestimentară a fost unul de-a dreptul savuros. Prezentatoarea TV a încercat să își îndrepte privirea spre un alt peisaj când l-a văzut pe „judecător” la bustul gol.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce meserie a avut Cuza înainte să devină cunoscut. Concurentul a spus totul la o probă din Israel

Replicile amuzante și glumele au început să apară la scurt timp după ce Lidia Buble și Estera au ajuns la Bezet Beach.

„Lidi, cred că azi te măriți”, i-a spus Estera, vizibil amuzată.

„Irina, ce prieten ai. Dacă îmi era cald în mașină, m-am răcorit instant când am ajuns în fața ei.”, a dezvăluit Lidia Buble, cu zâmbetul pe buze.

„Lui David i-a fost foarte cald și s-a hotărât să își dea tricoul jos. Eu sper ca Fodorică să nu mă omoare, evident.”, a spus Irina Fodor în glumă.

Lidia Buble nu s-a putut abține și l-a întrebat pe David dacă este căsători.

„M-au luat căldurile și pe mine”, a spus ea când a aflat că nu e însurat.

Artista a dezvăluit că nu știe dacă „judecătoul” ar putea fi genul ei de bărbat, însă a mărturisit faptul că seamănă cu Jason Momoa în tinerețe.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din Israel. Concurenții au un avantaj în cur... Mihai și Elwira Petre şi-au adjudecat o nouă amuletă pe Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă pe toate targetur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x