Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost filmați

În timp ce unii dintre ei căutau o mașină pe banda de urgență care să-i ducă către Çanakkale, Mihai și Elwira Petre au avut parte de mijloc de transport chiar de la cazare.

Mihai Petre și Elwira aleargă la Asia Express Galerie
În timp ce unii dintre ei căutau o mașină pe banda de urgență care să-i ducă către Çanakkale, Mihai și Elwira Petre au avut parte de mijloc de transport chiar de la cazare. | Antena 1

Cea de-a doua zi din sezon 4 Asia Express a început cu o mulțime de peripeții și situații neașteptate. Concurenții și-au găsit cazare cu o seară în urmă, iar acum sunt mai pregătiți ca niciodată de îndeplinească următoarea proba.

Una dintre cele nouă echipe a fost mai norocoasă. Mihai și Elwira Petre au cerut ajutorul persoanei care i-a cazat în camping, iar norocul se pare că a fost de partea lor. Bărbatul le-a spus că îi duce până la Çanakkale și îi va transporta pe feribot.

Citește și: Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre

Mai mult decât atât, soferul a acceptat să îi ascundă pe cei doi concurenți în timp ce tranversa feribotul. Cuplul au decis să se asundă în portbagajul mașinii, iar ipostaza în care s-au lăsat filmați a lăsat telespectatorii cu gura căscată.

Cum au fost filmați Mihai și Elwira Petre în timp ce ascundeau în portbagajul unei mașini

Mihai Petre și soția lui au avut un drum lung de parcurs cu mașina până la feribot, acolo unde trebuia să nu îi vadă nimeni. Înainte de a urca pe feribot, concurenții au luat hotărârea de a se băga în portbagajul mașinii.

"Am hotărât să ne ascundem înainte de intrarea în bac", a spus Elwira Petre.

"Ești sigură că vrei să te bagi aici?", a fost întrebarea pe care i-a adresat-o soțul ei înainte de a intra în portbagaj, iar răspunsul concurentei a fost unul afirmativ.

Primul care a întrat în portbagaj a fost Mihai Petre, iar apoi a intrat și Elwira. Ipostaza neașteptată în care s-au lăsat filmați de cameramanii Asia Express a surprins telespectatorii.

Concurentul și-a luat soția în brațe pentru a avea mai mult loc și i-a cerut șoferului să dea mai în față bancheta din spate pentru a avea aer.

"Nu am stat niciodată în viața noastră în portbagaj.", a dezvăuit Mihai Petre.

Citește și: Mihai și Elwira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

De asemenea, dansatorul a făcut și câteva glume pe seama situației în care se aflau. Acesta a spus că se află într-o ipostază "intimă" cu soția sa, iar replica l-a făcut să se amuze copios.

Cei doi au vorbit în toată perioada în care au stat în portbagaj, iar căldura a început să îi deranjeze.

"Ok, trăiești? Stai liniștită că după o să fie și mai rău!", a mai spus concurentul, vizibil amuzat.

Despre sezonul 4 Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 19 septembrie 2021. Prima ceartă între Cosmin și Eliza Natanticu. De la ce a pornit totul: "Da' nu te... Asia Express, 19 septembrie 2021. Două echipe au fost ridicate de jandarmi și obligate să oprească filmările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x