Antena Căutare

Asia Express, 20 octombrie 2021. Cine a câștigat cea de-a treia Imunitate din etapa 5 a competiției de pe Drumul Împăraților

Ultima etapă din Turcia a venit cu o surpriză de proporții mari pentru cele șapte echipe rămase în competiție. Irina Fodor a schimbat regulile la începutul etapei 5 din Asia Express și i-a anunțat pe concurenți că vor avea parte de o a trei Imunitate, care le asigură un loc în Georgia.

irina-fodor-în-rochie-verde Galerie
Ultima etapă din Turcia a venit cu o surpriză de proporții mari pentru cele șapte echipe rămase în competiție. | Antena 1

Mihai și Elwira Petre au câștigat prima Imunitate a etapei 5 de pe Drumul Împăraților, iar în ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express, Cuza și Emi au simțit victoria Imunității cu numărul doi. Cei patru s-au bucurat din plin de cazare, imposibilitatea de a participa la Cursa pentru Ultima Șansă, distracție, o masă caldă și pașapoartele asigurate pentru următoarea etapă a cursei, Georgia.

Încă de când au pornit spre ultimele misiuni din Turcia, concurenții au fost anunțați de Irina Fodor că regulile s-au schimbat. Mai mult decât atât, echipele au primit șansa se a lupta și pentru cea de-a treia Imunitate a competiției.

"Ziua mea de naștere continuă. Mergem în Georgia", a zis Cosmin Natanticu, vizibil entuziasmat.

"Mie mi s-a prăbușit cerul în cap", a spus Lidia Buble când a aflat.

Zarug a încercat să facă o glumă și a cerut o renumărare a pietrelor prețioase pe care le-au strâns în cele trei ediții.

Citește și: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Împăraților

Cei care au găsit cele mai multe pietre prețioase sau bijuterii pe parcursul probelor și nu ajung pe ultimul loc vor ajunge în Georgia, alături de celelalte două echipe care au câștigat Imunitățile etapei 5 de pe Drumul Împăraților.

Ce echipă a câștigat Imunitatea și al treilea pașaport pentru Georgia

Cursa se apropie de jumătate, iar echipele încep să rămână din ce în ce mai puține pe Drumul Împăraților. Ultima etapă din Turcia a fost una plină de experiențe de neuitat și adrenalină, iar concurenții au încercat să își depășescă limitele și au surprins telespectatorii cu ambiția lor.

De data aceasta, cele șapte echipe au avut de strâns cât mai multe pietre prețioase pentru a obține cea de-a treia Imunitate și a continua competiția, însă doar un cuplu de vedete a ieșit victorios.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă din ediția 20 de pe Drumul Împăraților

Cosmin și Eliza Nanaticu au ajuns în timp util la Irina Fodor, dar mai mult decât atât, cei doi au obținut cele mai multe diamante/bijuterii și au primit pașapoartele spre Georgia, alături de Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emi.

Ce echipe au fost votate cele mai populare de concurenți la ultima probă a ediției 20 din Asia Express

În urmă cu o zi, cele șapte echipe au fost nevoite să le dea note celorlalți concurenți, în funcție de gradul de simpatie pe care îl aud. În ultima etapă din Turcia, Irina Fodor să anunțe cele mai populare echipe din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților.

Primul loc l-au ocupat Zarug și Lorelei cu 24 de puncte, urmați de Emi și Cuza care au obținut 19 puncte. Locul trei a fost ocupat de Lidia Buble și Estera cu 16 puncte, apoi Cosmin și Eliza Natanticu cu 14 puncte. Patrizia Paglieri și Francesco au ocupat locul 5, cu 13 puncte. Adriana și Maria Speranța Trandafir au obținut 11 puncte, iar Mihai și Elwira Petre au ieșit pe ultimul loc cu 10 puncte.

"Eu nu mă consider simpatic. Cred că toate punctele pe care le-am acumulat se datorează Elwirei", a spus Mihai Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Î... Asia Express, 20 octombrie 2021. Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă în ediția 21 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x