Antena Căutare

Asia Express, 20 octombrie 2021. Concurenții s-au plimbat cu roabă în Cursa pentru Ultima Șansă. Zarug și Lorelei au făcut show

Cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă au avut parte de o probă desprinsă din Cartea Recordurilor. Concurenții s-au bucurat de o "plimbare" cu roaba plină de adrenalină și suspans.

zarug-plimbă-lorelei-cu-roaba Galerie
Cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă au avut parte de o probă desprinsă din Cartea Recordurilor. | Antena 1

Lidia Buble & Estera, Patrizia Paglieri & Francesco, Lorelei & Zarug sunt cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă în ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express. Concurenții se vor întrece pentru a rămâne în competiție și a continua cursa de pe Drumul Împăraților.

Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit a fost desprinsă din Cartea Recordurilor. Patricipanții trebuie să își plimbe colegii de echipă cu roaba într-o cursă contracronometru, însă nu doar atât. Șoferul roabei a fost legat la ochi, iar partenerul a stat în roabă pe post de copilot.

Zarug a ținut neapărat să facă și o glumă: "Roaba lui Dumnezeu, Lorelei!"

"Distractivă proba", a dezvăluit Lidia Buble.

Zarug și Lorelei au făcut show cu roaba și au fost la un pas să se accidenteze

Misiunea a început în forță pentru cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă. Presiunea și tensiunile și-au spus cuvântul și de data aceasta, mai puțin în echipa formată din Zarug și Lorelei. Cei doi s-au distrat foarte mult la proba cu roaba și nu au ezitat să facă câteva glume.

"Asta este stânga și tu trebuie să te duci în dreapta, nebunule!", au fost instrucțiunile transmise de Lorelei colegului său.

Citește și: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Împăraților

Cei doi au fost și la un pas de accidentare când Zarug a pierdut controlul roabei, însă colega sa a știut cum să gestioneze situația și a apelat la o altă modalitate neașteptată pentru a-l ghida mai bine.

"Când mi-am dat seama că nu mai funcționează comenzile vocale, am început cu astea manuale.", a zis concurenta, vizibil amuzată de situație

"Stai, fă. Așa vrei să merg? (...) În ce direcție vrei să merg, fă?", și-a întrebat Zarug colega.

Zarug și Lorelei au făcut show la proba cu roaba. Concurenții s-au mișcat mai greu, însă voia bună și râsetele nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, cei doi au încântat telespectatorii cu buna lor dispoziție.

"Vezi dacă știi să dai în marșarier, că mă dărâmi! (...) Hai că nu se mai vede nimeni. Sun în față la smurd.", a strigat Lorelei.

Concurenta a avut parte și de un accident vestimentar. În timp ce era transportată de Zarug în roabă, rochia purtată de Lorelei s-a ridicat și a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

"Tâmpita asta mă făcea să râd", a mărturisit concurentul.

Și celelalte două echipe au întâmpinat câteva probleme pe parcursul cursei. Lidia Buble și Francesco au fost la un pas să se accidenteze în timp ce alerga cu colegele lor în roabă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Irina Fodor a schimbat regulile! Ce surpriză a pregătit pentru ultima etapă din Turcia

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 20 octombrie 2021. Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă în ediția 21 a competiției... Asia Express, 20 octombrie 2021. Francesco a fost "lovit" de Patrizia Paglieri. Ce s-a întâmplat la Cursa pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x