Antena Căutare

Asia Express, 20 octombrie 2021. Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă în ediția 21 a competiției

Ultima etapă din Turcia se încheie cu o Cursă pentru Ultima Șansă. Trei echipe vor lupta cu toate "armele" pentru a nu ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor și pentru a obține un loc asigurat în Georgia.

concurenții-asia-express Galerie
Ultima etapă din Turcia se încheie cu o Cursă pentru Ultima Șansă. | Antena 1

Cele șapte echipe au avut de îndeplinit probe dificile în ultima etapă din Turcia, iar doar trei echipe au câștigat pașapoartele pentru Georgia. Mihai și Elwira Petre au câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților, urmați de Cuza și Emi. În ediția 21 din Asia Express, Cosmin și Eliza Natanticu au ieșit victorioși și au obținut cea de-a treia Imunitate pusă în joc de Irina Fodor.

Concurenții care au câștigat Imunitatea nu pot participa la Cursa pentru Ultima Șansă. De data aceasta fiind vizate patru echipe: Adriana & Maria Speranța Trandafir, Zarug & Lorelei, Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera.

Citește și: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Împăraților

Regulile cursei pentru Ultima Șansă au rămas aceleași. Ultimele două echipe ajunge la Irina Fodor în ziua precedentă, în care a fost câștigată a doua imunitate, se vor întrece pentru a rămâne în competiție. Cea de-a treia echipă care va intra la Cursa pentru Ultima Șansă va fi votată de celelalte cupluri de vedete.

Ce perechi luptă în Cursa pentru Ultima Șansă, în etapa 5 a competiției Asia Express - Drumul Împăraților

Concurenții au avut parte de probe dificile în ultima etapă pe care au mai avut-o de petrecut în Turcia. Aceștia au fost puși în situații neașteptate și au luat decizia de a-și depăși limitele, însă trei echipe trebuie să lupte în ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express pentru a rămâne în competiție.

Cei care pornesc în Cursa pentru Ultima Șansă sunt: Lorelei & Zarug și Patrizia Paglieri și Francesco, echipele au ajuns pe ultimele locuri la Irina Fodor. Lidia Buble & Estera sunt cea de-a treia echipă pe care concurenții au votat-o să intre în cursă.

"Obiectivul meu e de a mă distra!", a spus Zarug despre Cursa pentru Ultima Șansă.

”Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem.”, a mai mărturisit și Eliza Natanticu.

"A jucat la două capete!", a fost replica lui Cuza când a aflat votul lui Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul

Concurenții se vor lupta pe un traseu presărat cu multe misiuni ce au legătură cu recordurile turcești din Guinness Book. Competiția va fi una acerbă, iar o echipă va părăsi la finalul serii Drumul Împăraților.

”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Trebuie să ajung în Georgia neapărat”, a spus Lidia Buble foarte hotărâtă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 20 octombrie 2021. Cine a câștigat cea de-a treia Imunitate din etapa 5 a competiției de pe Drumul Împăraț... Asia Express, 20 octombrie 2021. Concurenții s-au plimbat cu roabă în Cursa pentru Ultima Șansă. Zarug și Lorelei au făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x