Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care Lidia Buble merge în misiuni însoțită de o păpușă cheală

După ce toți concurenții au aflat că echipa formată din Mihai Petre și Elwira Petre au câștigat imunitatea, Lidia Buble a spus că e foarte geloasă pe ei pentru că aceștia vor avea parte de o experiență de turiști, odihnindu-se și primind o cazare.

lidia buble si estera buble la asia express cu rucsacul in spate in amfiteatru Galerie
Concurenții rămași în amfiteatru alături de Irina Fodor aveau oportunitatea să caute monede, de aur, argint și bronz, pentru a strange mai multe puncte, înainte de a pleca în următoarea misiune. | Antena 1

Restul concurenților care nu s-au clasat pe locurile 2 și 3 au intrat în cursa pentru ultima șansă. Pe locul 2 sunt Natanticu și Eliza, iar pe locul 3 se află echipa formată din Lidia și Estera Buble.

“Dragii de ei, ei stau la lux, mănâncă cât vor, dorm cât vor, în cine știe ce condiții. Și da, trebuie să recunosc că nu-mi prea convine”, spune Lidia Buble.

Lidia Buble are un talisman norocos

Concurenții rămași în amfiteatru alături de Irina Fodor aveau oportunitatea să caute monede, de aur, argint și bronz, pentru a strange mai multe puncte, înainte de a pleca în următoarea misiune. Primii care au început să caute monede au fost Natanticu și Eliza, iar la 2 minute distanță au plecat și Lidia cu Estera în căutarea monedelor norocoase.

Primii care au plecat în următoarea cursă au fost Eliza și Natanticu, fiind urmați îndeaproape de echipa formată din Lidia Buble și sora ei. Zarug și Lorelei nu au mai stat să caute monede și au plecat în următoarea misiune. Shift și Connect-R au luat aceeași decizie.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa de dureri

Patrizia și Franci au fost primi care au avut succes la autostop, iar apoi au mai găsit transport și Adriana Trandafir cu Speranța.

În aproape toate interviurile, Lidia apare ținând în mâna o păpușă Barbie cheală. Lidia a povestit de mai multe ori că are acasă o colecție impresionantă de păpuși Barbie și nu a putut pleca în această aventură fără a-și lua cu ea un talisman norocos.

Prin urmare, din întreaga sa colecție, Lidia a ales o păpușă Barbie cheală despre care ea crede că îi va aduce noroc în misiunile pe care le avea de îndeplinit alături de Estera. În unele interviuri și frânturi de de fimări, mai apare și Emi, cel care face echipă cu Cuza, ținând păpușa Lidiei, încercând să îi fure norocul.

Asia Express - Drumul Împăraților, aventura care te va ține cu dulfetul la gură, la Antena 1

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Alexandra Ungureanu a cedat și a izbucnit în lacrimi. Artista s-a speriat pentru mama ei

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 20 septembrie 2021. Cuza cere "în căsătorie" o femeie care îl ia la autostop. Cum arată bruneta... Asia Express, 20 septembrie 2021. Echipele care au semnat în Cartea Asia Express. Primele perechi calificate la Jocul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x