Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Celebra melodie a lui Tarkan, tema unei misiuni dificile pentru concurenții Asia Express

După misiunea cu mătura, pe care toți concurenții au găsit-o dificilă, în special fotografiatul pe mătură care le aduce probleme din cauza tabletei cu delay, echipele s-au grăbit să ajungă la următoarea destinație.

lidia buble si estera buble la asia express, pe drum, cu rucsacii in spate Galerie
Din mesajul de la Irina, ei au descoperit că în drumul spre Istanbul, pe feribot, ei aveau de învățat un cântec celebru de-al lui Tarkan. | Antena 1

Fuga lor continuă și agitația că ar putea să nu ajungă la timp pentru a prinde feribotul îi făcea pe concurenți să fie și mai anxioși. Concurenții mai aveau doar o oră pentru a ajunge la feribot. Altfel ei pierd șansa pentru imunitate. Cu toții erau acum în lupta contra-cronometru. Primele echipe care au ajuns la steag au fost Eliza și Cosmin Natanticu și Estera cu Lidia Buble.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cele două echipe au ajuns la Bursa Terminali și au primit plicul cu următoarea misiune. Primii eu fost Eliza și Cosmin Natanticu. Din mesajul de la Irina, ei au descoperit că în drumul spre Istanbul, pe feribot, ei aveau de învățat un cântec celebru de-al lui Tarkan.

Dacă nu reușeau să învețe versurile, concurenții trebuiau să aștepte timp de 10 minute, cu riscul ca altă echipă să ajungă acolo și să le ia imunitatea.

Cum s-au descurcat concurenții să învățe celebrul cântec al lui Tarkan

Pe locul 4 au ajuns Patrizia și Franci, pregătiți să învețe și ei cântecul lui Tarkan după ce le-au fost verificate pozele făcute cu mătura.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Cuza cere "în căsătorie" o femeie care îl ia la autostop. Cum arată bruneta

“Mă, dacă noi nu am fost în stare atunci să ținem minte o adresă, un număr și un nume. Na, ține tu minte o piesă. Ca linie melodică eram as, brici, o știam, dar n-am stat niciodată să citesc cuvintele sau să mă chinui măcar să învăț”, zice Lidia Buble.

Eliza și Cosmin făceau progrese cu versurile, în timp ce Alexandra și Anca întâmpinau dificultăți, după cee le au ajuns pe locul 3 la feribot.

“Mi-am dat seama că nu e nicio șansă. Înveți tu și eu mișc gura după tine”, i-a zis Patrizia lui Franci, pentru că I se părea foarte dificil cântecul.

Asia Express - Drumul Împăraților, o aventură plină de peripeții

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care Lidia Buble merge în misiuni însoțită de o păpușă cheală

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres... Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x