Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

Din nefericire, printre ultimele echipe care nu ajunseseră încă în Susurluk se aflau Connect-R și Shift, dar și echipa formată din Cuza și Emi, care abia convinseseră o fată să îi ia cu mașina.

colaj connect-r si shift si irina fodor la asia express Galerie
Connect-R a încercat să se și distreze în timp ce mătura și a uitat complet de durerile de spate, începând să danseze. | Antena 1

În același timp, Connect-R și Emi întâmpinau dificultăți în a convinge șoferii să îi ia la autostop. Emi și Cuza au ajuns la steag, fiind pregătiți să facă proba cu măturile.

“Încărcați camionul cu murături!”, a citit Cuza.

“Cu mături, bă!”, i-a strigat Emi.

“Bă nu mai pot să mai citesc”, a spus Cuza, fiind foarte obosit.

Connect-R și Shift i-au prins din urmă. Aceștia au aflat că aveau de curățat spațiul cu mătura.

“Știi cum dă fratele tău?”, spunea Connect-R, pregătit să măture.

“Noi și cu Noaptea Târziu eram ultimii proști, timpul cel mai mult. Trebuia să dăm cu mătura un sfert de oră. (…) Bagă, Relule!”, spunea Shift.

Connect-R, dansul cu mătura în care a încercat să îl imite pe Mihai Petre

“N-a fost greu să dăm cu mătura, deși erau moi măturile alea, parcă nu aveau spor”, a completat Connect-R.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Problema de logică care le-a ridicat mari dificultăți concurenților. Ce au avut de făcut

Connect-R a încercat să se și distreze în timp ce mătura și a uitat complet de durerile de spate, începând să danseze. Mișcările lui de dansator profesionist, ca cele ale lui Mihai Petre, o amuzau pe domna care ținea sacul și aștepta ca el să îl umple cu paie după ce mătura.

Atunci când au văzut că șansele lor să ajungă la feribot scădeau, Connect-R și Shift nu s-au mai grăbit să termine proba cu mătura și au hotărât să se distreze și să îi distreze pe localnicii care s-au strâns în jurul lor. Aceștia au început să îi aplaude în timp ce concurenții Asia Express dansau.

“Eu am mai dansat un pic cu mătura”, a zis Connect-R.

“Nu-l mai aplaudați pe Connect-R pentru că nu m-ați văzut pe mine, Mihai Petre”, a spus Connect-R și a început să danseze imitându-l pe Mihai.

Concurenții Asia Express pe Drumul Împăraților în sezonul 4

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei. Prin ce momente grele a trecut

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Celebra melodie a lui Tarkan, tema unei misiuni dificile pentru concurenții Asia Expre... Asia Express, 21 septembrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi spre finalul cursei contra-timp. Care a fost m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x