Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Mesajul turcilor pentru Gică Hagi. Ce a vrut să transmită un fan Galatasaray

Noaptea se lăsa în Instabul și în timp ce Lidia și Estera se bucurau de imunitate, celalalte echipe trebuiau să își găsească rapid cazare. Alexandra și mama ei, Anca, au fost și ele tare norocoase pentru că Irina le-a oferit și lor cazare, deși nu au câștigat lupta pentru imunitate.

un cameraman de la asia express pe o straduta, fiind urmat de localnici Galerie
În același timp, Adriana și Maria Speranța au zărit la geam, într-un bloc, doi tineri care le priveau și au vorbit cu ei, explicându-le situația și rugându-I să le ofere un loc unde să doarmă. Cuplul le-a făcut smen să urce, iar când au aflat că cele două sunt din România, bărbatul a spus că e mare fan Hagi, arătându-le un tatuaj pe care îl avea pe braț. | Antena 1

Alexandra Ungureanu și mama ei au primit un cadou în avans de la Irina Fodor pentru că urma să fie ziua Ancăi a doua zi. Cele două concurente au sărbătorit în avans, cu o cină și cazare primită în dar de la prezentatoarea Asia Express.

Patrizia și Franci și echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu își căutau cazare. În acest timp, celalte echipe care nu au prins feribotul au reușit să ajungă la Istanbul. Cuza și Emi, Adriana și Maria, Zarug și Lorelei și Connect-R cu Shift au ajuns și ei în capitala Turciei după căderea serii, încercând acum să își găsească cazare.

Gazda pe care a găsit-o Adriana Trandafir îi transmite un mesaj important lui Hagi

“Îmi vine să mă culc pe trotuar aici”, a spus Adriana Trandafir.

Toate echipe erau epuizate, au ajuns acum la capătul puterilor și nu mai aveau răbdare să își găsească o cazare. Dacă înainte le era greu să găsească cazare pe timpul zilei, acum trebuiau să se străduiască să găsească un loc de dormit după miezul nopții.

Eliza a început să cânte pe stradă pentru a face oamenii să iasă la geamuri. Apoi îi întrebau dacă le oferă cazare, dar toți îi refuzau. Între timp, Lidia și Estera se relaxau la hotel, unde primiseră cazare, după ce au primit imunitate.

Citește și: Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea în primul stage Asia Express. Cea de-a treia ediţie a show-ului, lider de audienţã

Zarug și Lorelei simțeau că îi lasă puterile și în timp ce urcau un deal pe întuneric au văzut un domn într-o curte. Acesta le-a spus că îi ajută, oferindu-le un loc de dormit.

În același timp, Adriana și Maria Speranța au zărit la geam, într-un bloc, doi tineri care le priveau și au vorbit cu ei, explicându-le situația și rugându-I să le ofere un loc unde să doarmă. Cuplul le-a făcut smen să urce, iar când au aflat că cele două sunt din România, bărbatul a spus că e mare fan Hagi, arătându-le un tatuaj pe care îl avea pe braț.

Bărbatul avea tatuaj cu insigna clubului de fotbal la care Hagi a jucat.

“Prima intrare și prima apropiere a fost datorită lui Hagi”, a povestit Adriana.

“Hagi e ca un erou în Turcia”, a spus gazda care le-a primit pe cele două concurente.

“Te rog trimite-ți fiul la Galatasaray”, a spus bărbatul, dorind ca mesajul să ajungă la Hagi.

Între timp, Lidia și Estera, Alexandra și Anca și Mihai cu Elwira s-au întâlnit la restaurant și au cinat împreună, închinând un pahar în cinstea Ancăi, pentru ziua ei de naștere.

Asia Express - Drumul Împăraților, o aventură de neuitat

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care localnicii au chemat Poliția. Ce au pățit Connect-R și Shift

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat a doua Imunitate de la Asia Express sezonul 4. Irina i-a ținut în... Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență. Estera și Lidia Buble şi-au adjudecat imunitatea în primul stage...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x