Antena Căutare

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Irina Fodor a mai dat un cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată

Încă o echipă a primit un cufăr de la Irina Fodor și riscă astfel eliminarea, în ediția 39 din sezonul 4 al reality show-ului Asia Express, de la Antena 1.

irina-fodor-rochie-gri-cu-ochelari Galerie
ncă o echipă a primit un cufăr de la Irina Fodor și riscă astfel eliminarea, în ediția 39 din sezonul 4 al reality show-ului Asia Express, de la Antena 1. | Antena 1

În ediția anterioară, cele patru echipe rămase în competiție au trecut prin numeroase misiuni și au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită din plin să prindă un loc în finala Asia Express 2021.

Prima echipă care a primit cufărul cu o nestemată ascunsă în el a fost cea formată din soții Natanticu. Apoi, la finalul unei zile istovitoare, surorile Buble au fost „îngenunchiate” atunci când au aflat că ele primesc de la Irina Fodor al doilea cufăr.

Irina Fodor a dat al treilea cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată de la Asia Express, sezonul 4

În ediția 39 din sezonul 9 Asia Express, echipele au avut misiunea de-a descoperi și de-a învăța stemele aflate în tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați. Un concurent a fost legat la ochi și a primit de la coechipier descrieri despre fiecare stemă, apoi s-a făcut schimb de ochelari și cel legat la ochi în tunel a fost pus să așeze în ordine desenele.

Citește și: Asia Express, 21 noiembrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la cazare. Ce au fost puși să facă de gazdele din Israel

Apoi, după ce au terminat această misiune, echipele au pornit spre Haifa, acolo unde au avut șansa de-a descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești.

Misiune după misiune, autostop după autostop, ziua a fost una extrem de dificilă și a testat din plin nu doar răbdarea, ci și rezistența fizică și psihică a celor rămași în cursa de pe Drumul Împăraților.

Totuși, încă de la primele ore ale dimineții, echipele au știut că Irina Fodor va oferi în ediția 39 din Asia Express-Drumul Împăraților cel de-al treilea cufăr, în care se află ascunsă o nestemată ce poate să fie verde sau roșie. În funcție de culoare, echipa primește șansa de-a rămâne în competiție sau este eliminată.

Primii care au ajuns au fost soții Petre, urmați apoi de surorile Buble. Când Cuza și Emi au ajuns (pe locul trei), aceștia au fost mai mult decât convinși că ei primesc cufărul. Surpriza a fost atât de mare atunci când au aflat că au scăpat și că sunt în semifinală, încât șocul a luat locul bucuriei.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a părăsit competiția

După o cursă dificilă, sub soarele dogoritor din Israel, al treilea cufăr a ajuns la echipa formată din soții Natanticu. Așa cum era de așteptat, concurenții au început să se îngrijoreze și să se gândească la deznodământ.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre, surpriză de proporții mari la autostop. Ce le-a dezvăluit un șofer: „Haios... Asia Express, 22 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x