Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Shift, gest necontrolat în Istanbul: “Știam că e considerat lipsă de respect”

Pentru prima dată în sezonul 4 Asia Express, Shift nu s-a mai putut abține și a apelat la un gest necontrolat, care ar fi putut să îi facă mari probleme cu localnicii din Istanbul. Concurentul a clacat în plină stradă, iar reacțiile lui au fost unele la nervi.

shift-connect-r-pe-stardă-cu-covrigi-în-mână Galerie
Pentru prima dată în sezonul 4 Asia Express, Shift nu s-a mai putut abține și a apelat la un gest necontrolat, care ar fi putut să îi facă mari probleme cu localnicii din Istanbul. | Antena 1

Prima Cursă pentru Ultima Șansă le-a dat bătăi de cap concurenților încă de la prima probă. Zarug și Lorelei, Cuza și Emi, Connect-R și Shift au intrat în luptă pentru a rămâne în competiția sezonului 4 Asia Express.

Cele trei echipe au întâmpinat situații neprevăzute și au trăit experiențe de neuitat, iar competiția este una aprigă. Nimeni nu vrea să plece acasă, motiv care îi determină să lupte cu toate "armele" pe străzile din Istanbul.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească o mașină. E prima dată când se întâmplă asta

Participianții și-au învins temerile de lipitori și au trecut la următoarea probă, care nu a fost una tocmai ușoară, așa cum se așteptau ei. Aceștia au fost nevoiți să își țină echilibrul timp de 5 secunde cu un coș de covrigi turcești pe cap, apoi să ofere 10 covrigi pentru 2 înghețate.

Proba le-a ridicat dificultăți concurenților, mai ales lui Shift care s-a enervat foarte tare și a apelat la un gest necontrolat.

Shift a clacat în plină stradă în ediția cinci din sezonul 4 Asia Express

În timp ce echipele formate din Zarug & Lorelei și Cuza & Emi au înaintat în cursă, Connect-R și Shift au întâmpinat probleme pe drumul spre următoarea probă. Artistul nu s-a mia putut abține și a aruncat cu covrigii, gest considerat lipsă de respect pentru localnicii din Turcia.

"N-am mai putut, am început să arunc cu covrigii. Știam de când am ajuns că nu trebuie să calc pe covrig pentru că jignesc oamenii.", a dezvăluit Shift.

După ieșirea nervoasă pe care a avut-o în plină stradă, concurentul s-a decis să continue cursa pentru Ultima Șansă.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

"Nu mai pot, mă. Sunt obosit tare, nu mai pot. M-am gândit și la celelalte echipe că erau în fața noastră mereu.", a mai zis artistul.

Shift a reușit să clacheze pentru prima oară în sezonul 4 Asia Express, însă nu a renunțat la competiție și la șansa de a se salva. După aproape cinci zile petrecute pe Drumul Împăraților, artistul a cedat și reacționat la nervi.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au decis să plece în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 22 septembrie 2021. Connect-R, îngenuncheat de problemele de sănătate. A fost nevoit să se oprească la o p... Asia Express, 22 septembrie 2021. Emi și Cuza, criză de nervi la proba autostopului. Cum au putut să reacționeze concure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x