Căutare Live

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Lidia Buble, în rochie de mireasă pe Drumul Împăraților. Ce a dezvăluit artista

În ediția 41 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, echipa formată din Estera și Lidia Buble a fost eliminată. Înainte de-a părăsi Drumul Împăraților, celebra cântăreață a îmbrăcat o rochie de mireasă.

Lidia Buble a îmbrăcat o rochie de mireasă în ediția 41 din Asia Express-Drumul Împăraților

Antena 1

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă la scurt timp după ce a aflat că a fost eliminată din Asia Express-Drumul Împăraților. S-a întâmplat imediat după ce Irina Fodor a dezvăluit că nestemata ascunsă în cufărul lor este de culoare roșie.

Surorile Buble au părăsit sezonul 4 al îndrăgitului reality show de la Antena 1 în etapa de semifinală.

Lidia Buble a îmbrăcat o rochie de mireasă după eliminarea de la Asia Express, sezonul 4

Ediția 41 a emisiunii Asia Express de la Antena 1 a început în forță pentru cele trei echipe rămase în cursă. La final, Lidia Buble ia surprins pe toți, îmbrăcând o rochie de mireasă.

De data aceasta, concurenții au trecut printr-o probă culinară care i-a făcut să mănânce o delicatesă locală evreiască și să îi ghicească ingredientele pentru a putea pleca în cursă. Sarcina nu a fost una deloc ușoară, fiindcă preparatul s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru papilele gustative ale celor trei echipe rămase în cursă, în semifinala Asia Express 2021.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în România”

Și acesta a fost doar începutul, căci ziua a continuat cu multe alte misiuni ce au testat din plin nu doar răbdarea și atenție concurenților, ci și memoria sau rezistența la efort.

În ediția anterioară, Estera și Lidia Buble au primit un cufăr din partea Irinei Fodor, fiindcă au fost ultimele care au reușit să ajungă la ea. Înțelegând că riscă să fie eliminate, cele două au dat tot ce au avut mai bun pentru a îndeplini cu bine misiunile.

La finalul unei zile istovitoare, verdictul a adus un deznodământ dureros: cele două au fost eliminate de pe Drumul Împăraților. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Lidia Buble a ales să îmbrace o rochie de mireasă, de față cu toți, pentru a-ți „ține promisiunea” că nu pleacă nemăritată din Asia Express. Artista a dorit să părăsească această aventură cu zâmbetul pe buze, marcând totul printr-o glumă savuroasă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 4 de pe Drumul Împăraților... EXCLUSIV. Interviu cu finaliștii sezonului 4 din Asia Express. Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, despre aventura vieți...
Ultimele știri