Asia Express, 26 septembrie 2021. Lidia și Estera Buble au avut noroc de un șofer amabil la autostop: „Ăsta e soțul meu, gata”

În ediția 6 de Asia Express, concurenții au avut fel de fel de peripeții la autostop, însă Lidia și Estera Buble au fost foarte norocoase.

Lidia și estera Buble au avut noroc la autostop, în ediția 6 de Asia Express

Antena 1

Lidia și Estera Buble au reușit să oprească un șofer care conducea o mașină luxoasă. Șoferul le-a văzut la autostop și s-a întors după ele, oferindu-le o călătorie confortabilă. Mai mult, șoferul le-a promis feteleor că le va cumpăra ce vor de mâncare.

Șoferul a comunicat cu surorile Buble cu ajutorul telefonului, pentru că nu cunoștea limba engelză.

„A zis că noi suntem invitatele lui înainte de toate și că face pentru noi tot ce vrem”, a spus Lidia Buble, citind de pe telefonul șoferului.

Estera Buble i-a făcut o listă de alimente pe care ar fi vrut ca șoferul să le cumpere.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Lidia Buble, gestul la care n-a crezut că va recurge vreodată în Turcia. Ce a ajuns să facă

Ce i-a scris Estera Buble șoferului care le-a luat cu mașina, la Asia Express, sezonul 4

„Ne-a întrebat omul ce vreți să mâncați? Vreți să mâncați ceva? Și m-am gândit să-I fac o mică listă”, a spus Estera Buble râzând.

Totuși, Lidia Buble nu a fost de acord cu lista de cumpărături a surorii sale.

„Nu cred că tu îi scrii asta”, i-a spus Lidia Buble surorii sale, pe care nu a lăsat-o să-i comunice șoferului lista de cumpărături.

„Esti, e urât. Zice că suntem fomiste. Mă faci de rușine și nu mă mai caută după”, a fost argumentul Lidiei Buble.

„Ce mi s-a părut mie că el cumva tot drumul încerca să se bage puțin în seamă și mă simțeam prost”, a completat aceasta.

În cele din urmă Lidia Buble nu a lăsat-o pe sora ei să-i dea lista de cumpărături, iar mesajul venit prin stație de la prezentatoarea Irina Fodor le-a întrerupt cursa.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

La coborârea din mașină, șoferul i-a dăruit Lidei Buble parfumul pe care i-l complimentase de-a lungul călătoriei, cee ace a făcut-o pe vedetă să spună: „Ăsta-isoțul meu, gata”.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Emi și Cuza, criză de nervi la proba autostopului. Cum au putut să reacționeze concurenții

Nu este prima dată când Lidia Buble și Estera Buble au avut parte de călătorii interesante. În ediția de pe 21 septembrie un șofer a emoționat-o până la lacrimi pe Lidia Buble.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Ultimele știri