Antena Căutare

Asia Express, 27 octombrie 2021. Detaliul pe care foarte puțini îl știu despre Mihai Petre. Eliza Natanticu, reacție nervoasă

Prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia i-a purtat pe concurenți prin cele mai neașteptate locuri. Trei echipe au plecat mai hotărâte ca niciodată să rămână în cursa de pe Drumul Împăraților, iar probele au scos la iveala reacții acide și detalii neșiute.

mihai-petre-se-uita-dupa-icoane Galerie
Prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia i-a purtat pe concurenți prin cele mai neașteptate locuri. | Antena 1

Mihai & Elwira Petre, Cosmin & Eliza Natanticu, Cuza & Emi sunt cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 25 de pe Drumul Împăraților. Concurenții au avut parte de o primă probă care s-a bazat pe memoria vizuală, însă cea de-a doua misiune a fost o adevărată surpriză.

Cuplurile de vedete au fost provocate să prepare Khachapuri, însă nu înainte de a face rost de toate ingrediente. Aceștia au apelat la diferite trucuri și strategii pentru a trece de această probă și a rămâne în competiție.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia

Concurenții au fost ajutați de oamenii din piață să strângă ingredientele de care aveau nevoie, iar apoi s-au apucat să facă Khachapuri. Mihai Petre a fost foarte încântat de probă, mai ales pentru că îi place să gătească acasă. Elwira Petre a dezvăluit acest detaliu mai puțin știut de public.

"Hai, Mihai! Te pun acasă să faci mâncare, pizza!", i-a spus Elwira soțului ei.

"Pai nu fac eu, mami, acasă tot ce trebuie?!", i-a răspuns concurentul.

"Mihai era tot de făină", a mai adăugat ea.

Eliza Natantiu nu s-a mai putut abține și a avut o reacție nervoasă în piață

Proba a fost extrem de dificilă, iar presiunea și-a pus amprenta asupra echipelor, în mod special asupra Elizei Natanticu. Concurenta nu s-a mai putut abține și a reacționat nervos, mai ales în momentul în care gălbenușul de ou pentru Khachapuri s-a spart în mâna sa.

"Spumele mării, am aruncat cu oul ăla de pământ, am început să înjur.", a spus Eliza Natanticu.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce relație există între Maria Speranța și Francesco. Concurentul a spus totul

"Nu țipa la ea și nu fii nervoasă că nu rezolvăm nimic", i-a spus soțul ei.

Eliza Natanticu a ținut să se apere și i-a oferit o replică acidă colegului ei de echipă: "Nu sunt nervoasă, știi că așa fac pe moment. Lasă-mă, așa mă descarc eu. Ți-am mai zis."

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia... Asia Express, 27 octombrie 2021. Prin ce moment dificil a trecut Mihai Petre la Cursa pentru Ultima Șansă. Ce l-a "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x